Mainos

Kasvoille aikuisen ihon kestosuosikki

Naisen on valittava ihovoide oman ihotyyppinsä ja ikänsä mukaan. Helmen muuttumisleikissä Marjo Leinon kasvoille levitettiin ihovoideklassikko, joka ehkäisee juonteiden syntymistä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Marjolle aikuisen iholle tarkoitetun ihovoiteen, joka sopi hyvin Marjon iholle. Voiteessa oleva suojakerroin oli myös tärkeä tekijä voidetta valitessa.

Rasvaisempi ihotyyppi tai sekaiho hyötyy enemmän kevyemmästä versiosta. Light-voide on hyvä ottaa käyttöön, kun tavalliset anti age -voiteet tuntuvat liian raskailta.

Päivävoiteen lisäksi Koivisto taputteli Marjon kulmakarvojen alapuolelle ja poskien yläpuolelle ryppyjä ehkäisevän silmänympärysvoiteen, jonka käyttö kuuluu aikuisen naisen kauneudenhoitoon sekä aamuin että illoin. Voidetta levitetään kasvoille vain pieni määrä. Liikkuvalle luomelle voidetta ei tule käyttää, jotteivät silmät turpoa.

Koivisto suositteli Marjolle myös yövoidetta samasta sarjasta. Yövoide on päivävoidetta hoitavampi ja täyteläisempi tuote, joka ei sisällä aurinkosuojaa. Tehokkaampaa voidetta on hyvä käyttää yöllä, jolloin iho elpyy päivän rasituksista. Voide levitetään kasvoille huolellisen puhdistuksen jälkeen.

Tehokas voide aikuiselle iholle

Marjon kasvoille levitettiin Nivean Anti-Wrinkle Q10PLUS Day Care ja - Anti-Wrinkle Eye Care. Lisäksi meikkitaitelija Riia Koivisto suositteli Marjolle samasta sarjasta Anti-Wrinkle Night Care -yövoidetta.

NIVEA Q10PLUS -tuotteet sopivat yli 30-vuotiaille naisille, joiden ihoon on alkanut ilmaantua ensimmäisiä ryppyjä. Tuotteet vähentävät ryppyjä sekä auttavat ehkäisemään uusien ryppyjen syntymistä.

NIVEA Q10PLUS -voiteiden teho perustuu Q10-koentsyymiin, jota esiintyy ihossa luontaisestikin. Nuoressa ihossa Q10-koentsyymiä on riittävästi, mutta sen määrä vähenee jo kolmekymppisillä. Beiersdorf on patentoinut ainutlaatuisen synteettisen NIVEA Q10-koentsyymin, joka on niin lähellä ihon omaa Q10-koentsyymiä, että sille on saatu lupa kutsua sitä ”ihon omaksi” Q10-koentsyymiksi.

Q10 vaikuttaa ihon uusiutumiseen ja riittävän adenosiinitrifosfaatin (ATP) saantiin. Solut käyttävät ATP:tä energiavarastona. ATP luovuttaa soluille energiaa, joka auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. NIVEA Q10PLUS -voiteet neutralisoivatkin tehokkaasti vapaita radikaaleja, jotka syntyvät stressin, ympäristön ja UV-säteiden vaikutuksesta. Voimistunut iho pysyy joustavampana ja ihokudos kiinteytyy.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.