Karvas tappio ottaa Saksan kopissa koville – tähän MM-unelma kaatui: "Se ei ole kenenkään vika"

Saksan varakapteeni Dominik Kahun harmitteli joukkueensa virhealttiutta hävityn MM-finaalin jälkeen. Seuratasolla Berniä edustava huippupelaaja muistutti kuitenkin, että joukkue kohtaa huiput ja kuopat yhdessä. 

Kanada käänsi MM-finaalin itselleen päätöserässä ja vei kultaa lukemin 5–2. Pohjoisamerikkalaiset pääsivät iskemään saksalaispelaajien epävarmaan oman alueen kiekonhallintaan. 

MM-finaalitappio ottaa Saksan joukkueessa koville. 

– Varsinkin, kun katsoo päästettyjä maaleja. Ne olivat kovia iskuja meille. Meillä oli monesti kiekko hallussa, mutta emme saaneet sitä purettua. Se ei ole kenenkään vika. Me voitamme ja häviämme joukkueena. Olen todella ylpeä tästä porukasta, Saksan varakapteeni sadatteli. 

Saksa on edennyt MM-turnauksen mitalipeleihin kahdesti 2020-luvulla. Edellinen arvokisamitali on olympialaisista vuodelta 2018, jolloin palkintona oli niin ikään hopeaa. 

Kahun on todella ylpeä edustamansa joukkueen saavutuksesta. Vaikka mitali on tavoiteltua himmeämpi, on sitä syytä juhlia. 

– Ansaitsimme tämän. Kun katsoo, kuinka paljon teimme töitä. Emme ehkä pelanneet viihdyttävintä peliä, mutta taistelimme todella kovaa ja teimme vastustajan olon hankalaksi. Tänään aiomme juhlia hopeamitalia, Kahun päätti. 

Lue myös:

    Uusimmat