Mainos

Karuja todisteita julki – Jim Carrey tartutti sukupuolitauteja ex-tyttöystäväänsä ennen tämän itsemurhaa

Cathriona Whiten aviomiehen nostaman syytteen mukaan näyttelijätähti tarjosi Whitelle laittomia reseptilääkkeitä.

Muun muassa Ace Ventura -elokuvista tuttua näyttelijä Jim Carreyta syytetään ex-tyttöystävänsä kuolemasta. Maskeeraajana työskennellyt 30-vuotias Cathriona White teki itsemurhan syyskuussa 2015.

Whiten aviomies Mark Burton nosti hiljattain syytteen Carreyta kohtaan. White ja Burton olivat Carreyn ja Whiten suhteen aikaan vielä virallisesti naimisissa. Burton syyttää näyttelijän tarjonneen vaimolleen tämän kuolemaan johtaneita laittomia reseptilääkkeitä.

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Carreylla ja Whitella oli niin sanottu on–off-suhde ja Whiten kuolinhetkellä parilla oli tietojen mukaan seksisuhde.

Carreyta kohtaan kohdistetuista syytöksistä on tullut julki uusia, hätkähdyttäviä yksityiskohtia. Muun muassa brittimedia Daily Mail on julkaissut Carreyn ja Whiten tekstiviestinvaihtoa sekä muuta uutta tietoa tapauksesta.

Oikeuden papereista selviää lehden mukaan, että Jim Carrey oli tartuttanut Whitelle huuliherpeksen, sukupuolielinherpeksen ja tippurin.

Mark Burton väittää syytteessä Carreyn jättäneen Whiten vain muutama tunti sen jälkeen, kun White oli ilmoittanut Carreylle käyvänsä sukupuolitautitesteissä.

Julki tulleista tekstiviesteistä selviää Whiten lähettäneen vielä eron jälkeenkin Carreylle tekstiviestejä, joissa hän kertoi vielä välittävänsä tästä.

Burtonin syytöksien mukaan Carrey vaati Whitea allekirjoittamaan sopimuksen, jossa hän lupaisi, ettei aio haastaa näyttelijää oikeuteen sukupuolitautien tartuttamisesta.

Todistusaineistosta löytyy myös Whiten Carreylle vuonna 2013 kirjoittama kirje, jossa White kuvailee tunteneensa itsensä hyväksikäytetyksi saatuaan tietää sukupuolitaudeista.

Mark Burton väittää syytteessään, että tapahtumat johtivat Cathriona Whiten itsemurhaan. Miehen mukaan Jim Carrey käytti asemaansa julkisuudessa toimittaakseen Whitelle laittomia, riippuvuutta aiheuttavia ja tappavia reseptilääkkeitä. Julki tulleiden tietojen mukaan Carrey oli toimittanut kolmea voimakasta reseptilääkettä väärällä nimellä Whitelle.

Syytteen mukaan Carrey tiesi Whiten kärsineen masennuksesta ja yrittäneen aiemmin itsemurhaa.

Tekstiviesteissä käy ilmi, että White ja Carrey viestittelivät myös sukupuolitaudeista. White kertoo tammikuussa 2013 huomanneensa merkkejä sukupuolitaudista ja lähetti asiasta tekstiviestin Carreylle.

Carrey väitti viesteissä sukupuolitaudin luultavasti tarttuneen joltain muulta kuin häneltä. Burton väittää syytteessä, että White oli käynyt sukupuolitautitesteissä ennen kuin hän alkoi tapailla Carreyta. Mies väittää Carreyn lopettaneen parin suhteen, kun White kertoi käyneensä sukupuolitautitesteissä ennen suhteen alkamista.

Carrey syytti viesteissä Whitea kiittämätömäksi ja ylidramaattiseksi sekä neuvoi tätä "kasvamaan vähän".

Jim Carrey julkaisi hiljattain tunteikkaan lausunnon koskien häntä vastaan nostettua haastetta.

– Mikä kamala sääli. Minun olisi helppo siirtyä takahuoneeseen tämän miehen asianajajan kanssa ja pyyhkäistä koko asia maton alle. Elämässä on kuitenkin hetkiä, jolloin on noustava puolustamaan omaa kunniaansa pahuutta vastaan. En tule suvaitsemaan tätä sydämetöntä yritystä hyötyä minusta tai rakastamastani naisesta, Carrey sanoi lausunnossa.

Näyttelijä lisäsi, että Cathriona Whiten ongelmat olivat alkaneet jo kauan ennen kuin he tapasivat.

– Hänen traaginen loppunsa ei ollut kenenkään käsissä. Toivon todella, että ihmiset eivät yrittäisi hyötyä tästä ja antaisivat hänen levätä rauhassa.

Mark Burton vaatii Carreylta korvauksia ja hautajaiskuluja sekä oikeudenkäyntikulujen maksamista. Carreyn asianajajan mukaan haasteen ainoa tarkoitus on taloudellinen hyöty.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja