Kärppien sarjajohto venyi jo 26 pisteeseen – Jukka Rautakorpi oli tyytyväinen kahteen erään: "Sitten loppui kärsivällisyys"

Maaottelutauolta palanneen jääkiekkoliigan kärkipelissä kotijoukkue Kärpät nuiji Oulussa Tapparan maalein 4–2. Kaksi erää kamppailu oli tasainen, mutta kolmannessa Kärpät oli selvästi vahvempi.

Kauden kolmessa aiemmassa kohtaamisessa oli vierasjoukkue voittanut, tällä kertaa kaikki pinnat piti selvästi virkeämmin esiintynyt kotiryhmä.

Kärppien kultakypärä Ville Leskinen nousi kahdella maalillaan pistepörssin kärkeen (24+22=46). Iltaansa tyytyväinen voi olla myös Kärppien tuore täsmähankinta Jussi Jokinen (1+2), jonka saldo näyttää neljän ottelun jälkeen jo kahdeksaa pistettä.

Ylivoimaisesti sarjaa johtavan Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli tyytyväinen.

– Hieno esitys meiltä. Varsinkin kolmas erä oli huikea. Jussi (Rynnäs) oli mies paikallaan maalissa.

Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi näki oman joukkueensa esityksessä hyvää ja huonoa.

– Kaksi erää oli hyvää jääkiekkoa meiltä. Sitten loppui kärsivällisyys.