Yksi tähti sairaalaan, yhdelle ulosajo – Tapparalla värikäs ilta Kouvolassa, Kärppien voittoputki kymmentasolle

Lauantain SM-liigakierroksella riitti värikkyttää erityisesti Kouvolassa, kun KooKoo sai vieraakseen Tapparan. Kärpät sen sijaan venytti hyvin pitkää voittoputkeaan Porissa.

Kouvolassa vierasjoukkue Tappara koki takaiskun jo ensimmäisessä erässä, kun sen tähtihyökkääjä Tyler Morley loukkaantui. Hallilta kuuluneiden raporttien mukaan Morley vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Avauserässä Tapparan kokenut puolustaja Tuukka Mäntylä taklasi KooKoon hyökkääjää Joonas Odenia päähän. Mäntylä välttyi kuitenkin ulosajolta.

Kirvesrintojen tähtihyökkääjä Charles Bertrand ei sen sijaan välttynyt suihkukomennukselta, kun hän iski poikittaisella mailalla KooKoon Vilmos Galloa naamaan.

KooKoo hyödynsi Betrandin ulosajosta tulleen viiden minuutin ylivoimansa, kun Juha-Pekka Haataja iski taululle lukemiksi 1-0.

Kolmannen erän alussa Kim Strömberg lisäsi johtoa. Patrik Virta kavensi, mutta se ei riittänyt. KooKoo nappasi pisteet loppulukemin 2-1.

Porissa Kärpät otti jo kymmenennen perättäisen voittonsa, kun oululaisjoukkue kaatoi Ässät lukemin 1-3.

Tapparan tappion myötä Kärppien sarjajohto kasvoi jo seitsemään pisteeseen. Kaiken lisäksi Kärpillä on Tapparaan nähden yksi peli vähemmän pelattuna.

TPS-HIFK 1-2

Muokattu 20.54: Lisätty myöhemmin pelattujen SaiPa-Ilves- ja TPS-HIFK-otteluiden lopputulokset.