Karmiva ilmiö: Nämä tähdet iskivät ystävänsä kumppanin rinnalleen

Kirjoittamaton sääntö siitä, ettei ystävän nykyisiin tai entisiin kumppaneihin kehitetä ystävyyttä syvempää suhdetta on vuosien saatossa aiheuttanut pariskunnille päänvaivaa. Tähtien joukossa on useampi aikoinaan rakastunut pariskunta, joiden kohdalla tämä kirjoittamaton sääntö on saanut kyytiä.

Maailmantähtien joukossa on useita, jotka ovat rakastuneet ystäviensä kumppaneihin. Kyseenalaisesti alkaneista suhteista osa kukoistaa yhä.

Denise Richards

Vain muutama kuukausi sen jälkeen kun Heather Locklearin ja Richie Samboran avioliitto päättyi vuonna 2006, Richards ryhtyi tuumasta toimeen. Pian Locklearillekin selvisi, että pariskunnan yhteinen ystävä ja naapuri Denise Richards oli lyönyt hynttyyt yhteen Samboran kanssa.

Locklearin ja Richardsin välit menivät poikki Richardsin ja Samboran suhteen vuoksi. Lopulta Locklear antoi kuitenkin tapahtuneen anteeksi. Richards ja Sambora erosivat viime kesänä.

Shania Twain

Vuonna 2009 laulaja Shania Twain ilmoitti seurustelevansa läheisen ystävänsä, bisnesmies Frederic Thiebaudin kanssa. Tilanteesta tekee mielenkiintoisen se, että Twainin avioliitto Robert Langen kanssa päättyi, kun epäiltiin, että miehellä olisi suhde pariskunnan yhteisen ystävän, Thiebaudin vaimon kanssa.

Twain ja Thiebaud avioituivat tammikuussa 2011. Rakkaustarina on yhä voimissaan.

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylorin aviomiehen Mike Toddin kuoltua Taylor aloitti suhteen kuolleen aviomiehensä parhaan ystävän kanssa. Kun Taylorin suhde Eddie Fisherin kanssa alkoi, oli mies vielä naimisissa Taylorin ystävän, Debbie Reynoldsin kanssa.

Kun Fisherin ero Reynoldsista oli sinetöity, avioitui hän Taylorin kanssa. Taylor kertoi myöhemmin, ettei usko, että eheää avioliittoa olisi mahdollista rikkoa.

Eric Clapton

George Harrisonin ja malli Pattie Boydin avioliitto päättyi vuonna 1977. Pian selvisi, että Boydilla oli suhde Harrisonin hyvään ystävään, Eric Claptoniin. Kuultuaan suhteesta Harrison yllätti kommentoimalla, että hänen vaimonsa olisi voinut valita huonommankin kumppanin.

Boyd ja Clapton avioituivat myöhemmin, mutta liitto päättyi eroon. Sittemmin Boyd on kertonut katuneensa päätöstä jättää Harrison.

Tony Hawk

Kun skeittilegenda Tony Hawkin avioliitto Lhotse Merriamin kanssa päättyi, aloitti hän suhteen parhaan ystävänsä Matt Goodmanin vaimon kanssa. Cathy Goodmanin ja Hawkin suhde kukoisti, vaikka Goodman oli vielä naimisissa Hawkin ystävän kanssa.

Matt Goodman on yllättänyt kertomalla olevansa täysin sinut entisen vaimonsa ja parhaan ystävänsä suhteen kanssa. Mies uskoo, että hänen paras ystävänsä ja entinen vaimonsa ovat nyt onnellisia.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lähde: Huffingtonpost

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja