Kärkikolmikko voittovireessä – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Ässät - HIFK 4:34
Videolla Ässien ja HIFK:n ottelun maalikooste.

Jääkiekon SM-liigassa pelattiin lauantaina todellinen superkierros, jossa kiskottiin läpi peräti seitsemän ottelua. Sarjakärki Lukko, kakkonen HIFK ja kolmonen Kärpät pääsivät juhlimaan voittoa. 

Maalikooste: Jukurit–KalPa

Maalikooste: Jukurit - KalPa 3:10

KalPa voitti Jukurit jo neljännen kerran tällä kaudella. Nyt voittolukemat olivat 3–0. KalPan SaiPasta lainattu maalivahti Matej Tomek pelasi SM-liigauransa ensimmäisen nollapelin otettuaan kiinni 20 kiekkoa. 

Maalikooste: KooKoo-Kärpät

Maalikooste: KooKoo - Kärpät 3:56

Kouvolassa nähtiin erikoispitkä 55 minuutin erätauko jään rikkouduttua. Kärpät voitti 3–2 ja alkaa taas muistuttaa sitä menestysajan joukkuetta: kolmanneksi noussut oululaisjoukkue on nyt voittanut neljä ottelua putkeen. 

Maalikooste: HPK-Ilves

Maalikooste: HPK - Ilves 2:54

Matias Maccelli on ollut viime aikoina vaarallisimpia Ilveksen hyökkääjiä. Hän nousikin jatkoaikasankariksi 2–1-voitossa hyvävireisestä HPK:sta. HPK:lle tulee mahdollisuus revanssiin jo tiistaina. 

Maalikooste: Tappara-SaiPa

Maalikooste: Tappara - SaiPa 3:55

Tappara pääsi ruotuun kahden heikomman ottelun jälkeen. Tamperelaiset olivat ottelun loppupuolella hieman perjantaina pelannutta SaiPaa terävämpi. Maksim Matushkin sai tällätä kauden toisella osumallaan jatkoaikavoiton 2–1.

Maalikooste: Ässät–HIFK

Maalikooste: Ässät - HIFK 4:34

Ässien maalivahti Linus Söderström torjui 41 kertaa, kun Frans Tuohimaa selvisi HIFK:n maalissa 21 torjunnalla. Ottelu eteni silti jatkoajalle, jossa HIFK:n Ville Leskinen ratkaisi kauden neljännellä maalillaan lukemiksi 4–3. 

– Jokainen pelaaja haluaa olla iso osa tätä joukkuetta, ja se on iso vahvuutemme. Meillä on myös hyvä nippu kasassa. Ylivoimaketjutkin toimivat hyvällä tavalla. Niihin se kaikki rakentuu, HIFK:n Juha Jääskä analysoi. 

Maalikooste: Sport-Lukko

Maalikooste: Sport - Lukko 4:22

Lukko kaipaa edelleen poissaolleita valmentajaansa Pekka Virtaa sekä puolustajia Vili Saarijärveä ja Lukas Klokia, jotka pääsevät pois karanteenista ensi viikon peleihin. Sarjakärki Lukko sai kahdessa viime pelissä vain kaksi maalia, mutta nyt rävähti enemmän, kun Vaasan Sport kaatui 5–2. Joukkueet kohtasivat viimeksi 14 kuukautta sitten. 

Maalikooste: TPS-JYP

Maalikooste: TPS - JYP 4:02

Hyvän kauden pelanneella TPS:llä on menossa vaikeampi vaihe. TPS voitti joukkueiden kolme aiempaa kohtaamista, mutta nyt JYP oli parempi 3–1. 

–  Hieno viikko, joka nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta, sanoi JYP-valmentaja Jukka Varmanen.

Lue myös:

    Uusimmat