Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Karitsan paahtopaisti ja caponata kevätsipulilisäkkeellä

Karitsan paahtopaisti ja caponata kevätsipulilisäkkeellä
Karitsan paahtopaisti ja caponata kevätsipulilisäkkeelläMTV3
Julkaistu 19.01.2006 14:04

Karitsan paahtopaisti

  • 4-6 kotimaista karitsan paahtopaistia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 dl tuoretta oreganoa
  • 1 dl extra virgine -oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • valkopippuria

Mausta huoneenlämpöiset paahtopaistit suolalla ja pippurilla. Keitä valkosipuleita n. 5 minuuttia. Poista oreganon lehdet varresta ja hienonna. Sekoita valkosipulit, oregano, oliiviöljy ja suola tahnaksi. Ruskista paistit pannulla, lisää sekaan voita.Hiero tahna paistien pintaan ja kypsennä loppuun uunissa 200°C:ssa 10 minuuttia.Anna vetäytyä leikkuulaudalla n. 10 minuuttia ja leikkaa palasiksi.

Caponata

  • 6 luumutomaattia
  • 1 munakoiso
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 mieto punainen chili
  • 2 salottisipulia
  • 1 kesäkurpitsa
  • ½ dl huuhdeltuja kapriksia
  • 2 dl extra virgine -oliiviöljyä
  • ½ dl oreganon lehtiä
  • merisuolaa
  • valkopippuria
  • puolikovaa italialaista vuohenjuustoa

Leikkaa tomaatit kahdeksaan osaan. Kuutioi munakoiso, sipulit, paprikat, chili ja kesäkurpitsa. Hienonna oregano. Paista chili runsaassa oliiviöljyssä. Lisäämunakoiso ja paista pehmeiksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää muut vihannekset sekä oregano ja paista n. 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Valuta liemi erikseen. Laita liemi kattilaan ja kiehauta. Vatkaa joukkoon pariruokalusikallista oliiviöljyä. Murenna valmiin caponatan päälle vuohenjuustoa.

Kevätsipulilisäke

  • kevätsipuleita
  • valkopippuria
  • suolaa
  • oreganoa
  • oliiviöljyä

Pyörittele kevätsipulit suolalla, valkopippurilla ja oreganolla maustetussa oliiviöljyssä. Tarjoile valmiin annoksen kanssa.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-JukkaMilloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähdeNähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • 12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"

  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

  • 08:29
    Ruokakauppa

    Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

  • 06:49
    Siivous

    Milloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähde