Karim Benzeman katastrofi-ilta sai karun päätöksen – kotona paljastui epämieluisa yllätys

Real Madridin maalipyssy Karim Benzema jäi ilman osumia, kun Madrid ja Elche tasasivat pisteet sunnuntaina maalein 2–2. Illalla kotona odotti karu yllätys, kun varkaat olivat vierailleet Benzeman luksuskodissa.

Benzema epäonnistui ottelussa rangaistuspotkussa ja hänet vaihdettiin kentältä 58. minuutilla jalkavamman vuoksi. Ranskalaistähden ilta muuttui vielä synkemmäksi, kun kävi ilmi, että hänen kotonaan oli käynyt varkaita ottelun aikana.

Varkaat vierailivat poliisin tietojen mukaan Benzeman asunnolla Madridin esikaupunkialueella San Sebastian se los Reyesissä kello kolmen ja seitsemän välillä. Benzeman lisäksi myös hänen perheensä oli ollut Santiago Bernaubeulla seuraamassa ottelua. Varkaiden luksustalosta saamaan saaliin arvoa ei kerrottu julkisuuteen.

Poliisi tutkii, liittyyköö tapaus jotenkin vuoden 2019 helmikuussa tehtyyn varkauteen. Tuolloin Benzeman kotona kävi varkaita Barcelonaa vastaan pelatun ottelun aikana.

Eurooppalaisia huippupelaajia on joutunut koteihinsa kohdistuneiden rikosten uhreiksi viime iakoina. Joulukuussa Manchester Cityn Joao Cancelo ja Benfican Nicolas Otamendi joutuivat hyökkäyksen kohteeksi, kun varkaat iskivät heidän koteihinsa. Myös Barcelona-tähtien Gerard Piquet'n ja Ansu Fatin kodit ovat joutuneet varkaiden kohteiksi otteluiden aikana.



Lue myös:

    Uusimmat