Kari Tapion viimeisen päivän tapahtumat selvisivät

Rakastettu iskelmäartisti oli palaamassa itsenäisyyspäivän vietosta tiistaina, kun kutsu korkeampiin laulujoukkoihin kävi. Kari Tapion viimeisistä hetkistä uutisoi niin Iltalehti kuin Ilta-Sanomat.

65-vuotias Kari Tapio kuoli yllättäen sairauskohtaukseen tiistaina 7. joulukuuta puoli seitsemän aikaan illalla. Laulaja oli palaamassa itsenäisyyspäivän juhlista ja ehti päästä kotipihaan saakka, ennen kuin otti viimeisen henkäyksensä vaimonsa silmien edessä.

Kari Tapion viimeisen päivän tapahtumat ovat selvinneen lähipiirille ja mystinen juhlaseurue selvinnyt.

Viihdelegenda oli ollut juhlimassa ennestään tuntemattomien miesten kanssa Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa yksityisasunnossa. Juhlaseurue oli lähtenyt jatkamaan iltaa yksityisasuntoon ravintola Manalasta, jonne laulaja oli lähtenyt juhlimaan Suomen itsenäisyyttä.

– Kari oli halunnut lähteä niiden jätkien messiin. Hän oli itse halunnut maksaa taksin, Joona Jalkanen kertoo Ilta-Sanomissa.

Kotimatkalle ennen kuutta

Jatkoilla laulaja oli väsähtänyt ja miehet olivat tehneet tälle pedin. Joona Jalkanen oli soittanut isälleen aamukymmeneltä, mutta ei ollut saanut tätä kiinni. Myöhemmin miehet olivat soittaneet perään ja kertoneet Kari Tapion olevan kunnossa, mutta nukkuvan. Joona Jalkanen pyytää miehiä laittamaan isänsä taksiin, heti kun tämä herää.

Iltalehden mukaan Joona Jalkanen sai isäänsä yhteyden uudelleen iltapäivällä, jolloin käski tämän tulemaan kotiin. Laulaja ei muista jatkopaikan osoitetta, joten managerina toimiva Joona Jalkanen etsii saman taksin, jolla juhlaseurue on matkannut Manalasta jatkopaikkaan.

Kari Tapio lähti miesten luota viimeiselle kotimatkalleen ennen iltakuutta. muutamia tunteja isän ja pojan välisen keskustelun jälkeen. Väsynyt laulaja nukahtaa saman tien taksin takapenkille ja vetää viimeisen henkäyksensä kotipihallaan Espoon Haukilahdessa puoli seitsemän aikaan.

Lähde:Iltalehti

Lähde: Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat