Kari Kanala on ollut Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuosia – paljastaa, mikä pareja erityisesti huolettaa

Kari Kanala kertoo, mikä on ollut kaikista sykähdyttävintä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa tehtäessä 1:24
Kari Kanala kertoi Venla-gaalan punaisella matolla, mikä on ollut kaikista sykähdyttävintä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa tehtäessä.

Kari Kanala kuvaa parhaillaan uutta Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuotantokautta.

Julkkispappi Kari Kanala oli yksi MTV-joukkueen pelaajista jalkapalloturnauksessa SuomiAreenassa Porissa. Kanala hehkuttaa, että jalkapalloturnaus on suosikkijuttu tapahtumassa.

– Tämä muistuttaa siitä, että elämä on joukkuepeliä, Kanala kiteyttää.

Kanalalla oli tänä kesänä jo mieluinen työtehtävä, kun hän pääsi riparille.

– En kirkkoherrana pääse joka kesä riparille, koska se vaatii aina vähän aikataulumuutoksia. Siellä on aina tosi kivaa, koska oppii nuorilta paljon.

Kanalan kasvot ovat tulleet tutuiksi Maikkarin suosikkisarjasta Ensitreffit alttarilla, joten myös nuoriso tunnistaa miehen.

– Saattaa tulla jotain hyvää läpän heittoa. Se on mielestäni ihan hyvä asia.

Kanala on ollut jo vuosia Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Hän oli mukana ensimmäisellä kahdella kaudella, jonka jälkeen oli kolme kautta pois ja kuudennella kaudella Kanala teki jälleen paluun. 

Kanala muistelee, että häntä aikoinaan kysyttiin mukaan ohjelmaan.

– En ole koskaan oikeasti hakeutunut mihinkään, vaan minua kysytään. Pohdin ohjelmaa viikon, enkä ole ikinä miettinyt mitään niin pitkään. Sitten kysyin vaimoltani, mitä hän ajattelee, jos menisin. Hän sanoi, miksi kysyt, kun olet jo päättänyt.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuotantokausi on parhaillaan käynnissä. Kanala paljastaa, että pareilla on aina tiettyjä huolenaiheita joka vuosi. 

– Sellaisia kysymyksiä kysytään, missä vaiheessa mitä ikään kuin tulee. Jos esimerkiksi tunteet vähän odottelee, niin siinä voi rauhoitella, että ei mitään kiirettä. 

Kanala hehkuttaa haastattelussa kollegoitaan Hanna Myllymaata ja Tapani Alasta sekä tuotantoyhtiötä. Hän myös kehuu vuolaasti koko ohjelman ideaa.

– Kotisohville se muistuttaa siitä, että rakkaus on mahdollisuus. Ja se tarkoittaa sitä, että kun ollaan avoimia ja rohkeita sekä valmiina haavoittumaan, niin rakkaus voi syttyä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi kausi myöhemmin syksyllä MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat