Kari Jalonen otti jo aikalisän – Kanadalta täysin tyrmäävä tehohetki: "Tshekki on lyöty"

Kanada osui MM-välierän toisessa erässä kolmesti reilussa kolmessa minuutissa ja nousi Tshekkiä vastaan 4-1-johtoon.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Tshekin päävalmentaja Kari Jalonen otti aikalisän, kun ensin Adam Lowry latoi 2-1-johtomaalin (video alla) ja heti perään Kent Johnson lapioi irtokiekosta 3-1-lukemat (video alla).

Ja lisää tuli nopeasti: Mathew Barzal iski tulostaululle 4-1 huimalla kudilla ylivoimalla (video pääkuvassa).

– Tshekki on lyöty, C Moren selostaja Antero Mertaranta uskalsi linjata Kanadan neljännen maalin jälkeen.

Kello 20.20 alkanutta ottelua voi seurata C Moressa ja MTV3-kanavalla. Voittaja kohtaa finaalissa sunnuntaina Leijonat, joka voitti aikaisemmin USA:n 4-3.