Karhu ja koira vastakkain metsätiellä - nainen ehti ottaa kuvan ennen pakenemistaan

Koiriensa kanssa ulkoilemassa ollut nainen sai napattua pysäyttävän kuvan koirastaan sekä vastaan tulleesta karhusta eilen Joensuun Kiihtelysvaarassa. 

Riikka Tauriainen kertoo Facebookissa olleensa lenkkeilemässä koiriensa kanssa metsässä. Toinen koirista oli yhtäkkiä pysähtynyt, mutta toinen jatkoi matkaansa. Tauriainen kertoo kyykistyneensä ja alkaneensa kuvata toista koiraansa, koska se oli seissyt kivan näköisesti. 

– Käännyin kameran kanssa Ninjaa kohti, mielessä kuva, kun irlanninsusikoira katsoo kaukaisuuteen. Sitten alkoi jumalaton haukkuminen, ja kameraan piirtyi tämä, nainen kertoo ottamastaan karhukuvasta. 

Koira haukkui ja karhu tuijotti heitä. Tauriainen kertoo, että hänellä oli mielessä vain saada koirat pois tilanteesta. Karhu oli lähtenyt juoksemaan pois, ja käskyttämällä nainen sai koirat mukaansa. Hän sai juostua autoon. 

– Jalat tutisi kyllä, ja olo on vieläkin aika utopinen. Jos ei olisi kuvaa todisteena, en tiedä, uskoisinko itsekään. Ninjaa en voi kun kehua ja huokaista, että tilanne on ohi. 

Karhun ja koiran kohtaamisesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Lue myös:

    Uusimmat