Karanteenihelpotukset elinehto Huuhkajien otteluiden järjestämiselle: "Muuten tulee kohtuuttomia seurauksia"

1:55
Tällainen on uusittu Olympiastadion – MTV Uutiset pääsi kurkistamaan stadikan uumeniin.

Palloliiton pääsihteerMarco Casagrande myönsi MTV Urheilulle, että ilman poikkeuslupaa jääminen aiheuttaisi isoja ongelmia A-maaotteluiden, 21-vuotiaiden maaotteluiden ja Eurooppa-liigan karsintojen pelaamiseen. 

Palloliiton piti tiedottaa tiistaina joukkue Kansojen liigan otteluihin. Liitto peruutti kuitenkin tilaisuuden pari tuntia ennen sen alkua

Palloliitolla ei ollut vielä riittävästi tietoa viranomaisilta tapahtumien järjestämiseen. Ohjelman mukaan Suomi pelaisi kotona Olympiastadionilla Walesia vastaan 3. syyskuuta ja Irlantia vastaan vieraissa 6. syyskuuta. 

– Liikkuvia osia oli liikaa, että olisimme pystyneet vastaamaan kysymyksiin. Siksi otimme aikalisän, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoi MTV Urheilun haastattelussa. 

Casagrande sanoi, että Palloliitto odottaa vastauksia viranomaisilta vielä tiistain aikana. Toiveena on, että A-maajoukkueen, 21-vuotiaiden maajoukkueen ja Eurooppa-liigan karsintaottelut pystyttäisiin pelaamaan ilman maahantulokaranteenia. 

– Emme halua, että epidemiariski kasvaa. Toinen puoli on, että mikäli poikkeuslupaa ei saada, tulee maajoukkueille ja seurajoukkueille tulee kohtuuttomia seurauksia. 

Casagrande ei halua spekuloida, että voitaisiinko ottelut järjestää esimerkiksi Tallinnassa. 

– Jos emme voi vahvistaa Olympiastadionia, sitten pitää ottaa toinen suunnitelma käyttöön. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja