Kuvat: Karalahtien kuopus kastetaan tänään – isomummi sai päättää toisen nimen

Nanna Karalahti tituleeraa isoäitiään suvun kuningattareksi.

VIDEO: Jere Karalahdesta tehdään elokuva

Jere ja Nanna Karalahtisaivat heinäkuussa toisen lapsensa, joka kastetaan tänään keskiviikkona 8. elokuuta. Nanna julkaisi Instagramissa kuvan perheen pienestä prinsessasta ja kertoo, että kastejuhlaan saapuu paikalle koko suku.

– Pieni tyttöni saa tänään nimen. Hän saa myös mielettömät kummit, jotka tulevat olemaan hänen tukenaan ja turvanaan hänen kulkiessa omaa polkuaan. Koko perhe on paikalla juhlimassa suurta päivää, Karalahti iloitsee.

– Ihmiselämä on vaan niin hieno; tänään kuningattaren tuolissa istuu meidän suvun vanhin nainen, rakas viisas isoäitini 90 vuotta, ja samaan aikaan täysin tuore uusi elämä, pieni prinsessa kastetaan. Näissä kahdessa ihmisessä on niin paljon samaa ja on kunnia antaa lapselle toinen nimi mummin toivomalla tavalla, hän jatkaa.


Vauva-arjesta kertovalla Rusinoita ja taateleita -tilillä Karalahti kertoo, että isoäiti sai päättää viime hetkillä valikoituneen toisen nimen.

Karalahdilla on entuudestaan yksi poika, toukokuussa 2016 syntynyt Jax. Jerellä on lisäksi aikuinen tytär edellisestä liitostaan, sekä liiton ulkopuolinen lapsi Valko-Venäjällä.

Lue myös:

    Uusimmat