Kapteeni Anttila laukoi Jokereille KHL-voiton Jekaterinburgista – "Olimme mielestäni tuon verran parempia"

Kolmas kerta johtoasemassa sanoi Jokereille sunnuntaina toden jääkiekon KHL-ottelussa Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan. Jokerit voitti poikkeuksellisesti Jekaterinburgissa pelatun kotiottelunsa kapteeni Marko Anttilan päätöserän osumalla 3–2.

Anttila laukoi Jokereille 3–2 vajaat neljä minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Helsinkiläisjoukkue oli käynyt David Sklenickan ja Alex Grantin toisen erän alussa tekemillä maaleilla kahdesti johdossa, mutta Avtomobilist tasoitti molemmilla kerroilla. Kolmannen erän 2–2-tasoituksen iski hyökkääjälegenda Pavel Datsjuk.

– Olimme mielestäni tuon verran parempia, Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi Viasatille.

Alkuvuoden kolmesta KHL-ottelustaan kaksi voittanut Jokerit kohtaa Jekaterinburgin uudelleen vieraissa maanantaina.