Kanye West halusi Kardashianin eroavan ex-miehestään – osti kännykän ja pommitti viesteillä

Omintakeinen räppäri ei säästellyt keinoja hankkiessaan Instagram-kuningatarta omaksi vaimokseen.

Räppäri Kanye West oli iskenyt silmänsä Kardashian-klaanin kaunottareen jo ennen tämän edellistä avioliittoa. Kim Kardashian oli 72 päivää naimisissa Kris Humphriesin kanssa, mutta Westin mielestä tämäkin oli ilmeisesti liikaa.

Kocktails with Khloe -ohjelmassa vieraillut West kertoi sekä Kimille, että tämän ohjelmaan emännöivälle Khloe-siskolle tapahtumasarjasta, joka sai alkunsa kun mies kuuli nykyisen vaimonsa avioitumisaikeista pitkän huiskean koripalloilijan kanssa.

– Hankin itselleni puhelimen, kun kuulin, että joku on aikeissa mennä naimisiin Kris Humpriesin kanssa, West naureskeli ohjelmassa.

Mies ei jäänyt neuvottomaksi kilpakosijansa mollaamisessa, vaan otti asiakseen lähetellä viestejä nykyiselle vaimolleen.

– Mietin, että minun pitää soittaa hänelle, tai tehdä jotain! Aloin lähetellä hänelle internetistä löytämiäni kuvia entisistä koripallotähdistä, jotka nykyään pitävät housujaan aivan liian korkealla, West myönsi.

Kuvien avulla hän halusi kertoa, minkälainen tulevaisuus Kimiä odottaisi, jos hän jatkaisi koripalloilijamiehensä kainalossa.

– Lähetin kuvia ja kirjoitin, että tässä on sinun tulevaisuutesi, West avasi lähettämiään viestejä ohjelmassa.

Kardashianit AVA:lla

Lue myös:

    Uusimmat