Kanye West antoi Kim Kardashianille odottamattoman 40-vuotislahjan – naisen edesmennyt isä esitti tyttärelleen onnittelut haudan takaa

0:36
Kendall Jenner ja Kim Kardashian loistivat Emmy-gaalan lavalla vuonna 2019.

Kanye West antoi vaimolleen Kim Kardashianille ikimuistoisen – ja epäilemättä erittäin kalliin syntymäpäivälahjan.

Tositelevisiotähti Kim Kardashian täytti hiljattain 21. lokakuuta 40 vuotta. Nainen on viettänyt juhlapäiväänsä perheensä kanssa lämpimissä maisemissa, eikä Kardashian ole jäänyt paitsi näyttävistä syntymäpäivälahjoista. 

Aviomieheltään Kanye Westilta Kardashian sai kuitenkin yhden varmasti erityisimmistä lahjoista. West oli hankkinut vaimolleen "erityisen yllätyksen taivaasta" – nimittäin syntymäpäivätervehdyksen edesmenneeltä isältään Robert Kardashianilta hologrammiesityksen muodossa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää syntymäpäivää Kimberly, katso itseäsi: olet 40-vuotias ja aivan aikuinen. Näytät kauniilta, kuten näytit myös ollessasi pikkutyttö, Robert Kardashian toivotti tyttärelleen hologrammissa. 

Hologrammissa Kardashian myös kertoi olevansa erityisen ylpeä siitä, että hänen tyttärensä on suunnannut elämässään samalle polulle kuin isänsä, joka toimi eläessään asianajajana. Kim Kardashian opiskelee lakia tällä hetkellä. Hologrammin Robert Kardashian muisteli myös kaksikon automatkoja kouluun ja kuinka he kuuntelivat yhdessä matkan aikana Barry Mannin kappaletta Who Put the Bomb, joka alkoi myös soimaan hologrammiesityksen aikana. 

Lisäksi hologrammi ylisti Kanye Westia, jonka hologrammi-Kardashian kehui olevan "kaikista, kaikista, kaikista, kaikista, kaikista nerokkain mies maan päällä". Hologrammiesitykset ovat erittäin kalliita ja niitä on tähän mennessä nähty esimerkiksi suurmuusikkojen keikoilla tai museoissa. 

Robert Kardashian menehtyi vuonna 2003 ruokatorven syöpään. Hän oli kuollessaan 59-vuotias. Kim Kardashian on jakanut sosiaalisen median tileillään videoita isästään tehdystä hologrammiesityksestä, joka oli toteutettu erittäin tarkkaan ja aidon oloisesti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: The Guardian

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja