Kannibalismista haaveillut saksalaisopettaja murhasi ja paloitteli deittinsä – vain sukupuolielin jäi kadoksiin

Saksalaisopettaja tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen treffikumppaninsa murhasta, kertovat useat ulkomaalaismediat.

Mies oli tavannut uhrinsa treffisivustolla ja murhannut tämän kotonaan. Sen jälkeen hän oli paloitellut uhrin. 42-vuotias, yksityiskoulussa ainakin matematiikkaa opettanut mies sirotteli uhrinsa jäännökset Pohjois-Berliinissä sijaitsevaan puistoon.

Tapauksesta uutisoineen BBC:n mukaan vain uhrin sukupuolielimet jäivät kadoksiin, ja The Guardianin mukaan miehen uumoillaan aikoneen syödä ne. Mies oli aiemmin vieraillut verkossa keskusteluryhmissä, joissa keskusteltiin kannibalismista. Miehen kotoa löydettiin lisäksi luusaha ja teurastajan veitsi. Tuomarin mukaan teko oli osa miehen kannibalistisia fantasioita.

Miehen mukaan hänen seuralaisena löytyi aamulla seksin jälkeen kuolleena olohuoneesta ja hän oli paniikissa hävittänyt ruumiin. Hän ei kertomansa mukaan ollut ilmoittanut asiasta poliisille, koska olisi silloin paljastanut seksuaalisen suuntautumisensa. Puolustus vetosi siihen, etteivät teurastus- tai kannibalismifantasiat ole rikos ja epäili kohtalokkaille treffeille lähteneen nelikymppisen miehen kuolleen ottamaansa lääkecocktailiin.

Henkirikos tapahatui viime vuoden syyskuussa.

– Se mitä teit oli epäinhimillistä, oikeuden tuomari sanoi tapahtumaa raportoineen brittimedia The Guardianin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat