Mainos

Kankaanniemen nettisivut piirtävät kuvaa perinteisten arvojen kannattajasta: "Osasi käyttäytyä protokollan mukaisesti"

Perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi näyttäisi poistaneen Facebookista oman sivustonsa.

Sen sijaan miehen omat nettisivut ovat pystyssä, mutta Kankaanniemi ei ole kommentoinut seksiviestikohua siellä mitenkään.

Sivustoilta löytyy kuitenkin paljon Kankaanniemen omia kirjoituksia vaalikampanjan ajalta.

Kirjoituksessaan "Keskeisiä tavoitteita vaalikaudelle 2015-2019", mies piirtää kuvaa itsestään perinteisten arvojen kannattajana. 

– Kristillisiin arvoihin pohjautuva rehellisyys, lähimmäisyys ja kasvatus turvataan. Avioliitto on miehen ja naisen välinen instituutio. Edistetään raittiita ja terveitä elämäntapoja. Rikollisuuteen puututaan määrätietoisesti, tavoiteohjelmassa sanotaan.

Blogissa kohdassa 21 Kankaanniemi kertoo tarkemmin itsestään ja urastaan. Viimeisessä osassa Kankaanniemi on nostanut esiin muiden hänestä antamiaan lausuntoja.

Kirjoitus on Kankaanniemen blogin mukaan julkaistu Kristillisdemokraattien KD-lehdessä 6.10.2011. Kankaanniemen kanssa Kaakkois-Aasiassa matkustanut henkilö kertoo, millaista ministerin kanssa oli työskennellä. Kankaanniemi toimi kehitysyhteistyöministerinä vuosina 1991-1994.

"Edustustehtäviä oli paljon, niin myös punaisia mattoja ja mustien autojen letkoja. Kaukaa Pohjolasta tullut ministeri oli Kaakkois-Aasian vierailukohteissa iso herra."

"Jäyhän pinnan alla oli piilohumoristi. Kilpailuhenkisen ja sitkeän väittelijän kanssa piti olla varuillaan, sillä tietopohja oli laaja. Itsepäisyys näkyi, mutta se oli maltillista, ei kuohahtelevaa."

"Kankaanniemi osasi käyttäytyä kaikkialla protokollan mukaisesti, mutta vapaalle hän ei heittäytynyt. Jos muu valtuuskunnan väki jatkoi virallisen ohjelman jälkeen yhdessäoloa, Kankaanniemi kieltäytyi kohteliaasti ja poistui huoneeseensa työskentelemään tai nukkumaan. Hänestä ei otettu kuvia jatkoilla, saati lasi kädessä pikkutunneilla."

Kankaanniemi kertoo myös sivuillaan omasta uskostaan, elämänkatsomuksestaan ja filosofiastaan.

– Nuorena miehenä tein oman valintani. Se oli usko ja kaste. En ole katunut. En ole koskaan epäillyt Jumalan ja Jeesuksen olemassa oloa ja yliluonnollista, pelastavaa armoa ja voimaa.

– Usko on aina ollut tärkeä vaikuttaja omassa elämässäni. Se on julkinen asia, vaikka ei arjessa aina ole vahvasti esillä. Rukoilen. Käyn hengellisissä tilaisuuksissa. Luen Raamattua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.