Mainos

Kanadan pääministerin sukat varastivat huomion Pride-kulkueessa – juhlisti samoilla sukilla myös Ramadanin loppua

Kanadan pääministeri Justin Trudeau osaa säväyttää. Tällä kertaa fanien ja someyleisön kiinnostuksen kohteena on Trudeaun pukeutuminen, ja vielä tarkemmin sukat.

Some on täyttynyt Toronton seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavaan Pride-paraatiin viime sunnuntaina osallistuneen Trudeaun kuvista.

Erityshuomion ovat varastaneet pääministerin sateenkaarikuvioiset sukat, joiden kerrotaan olevan kunnianosoitus vuonna 1969 New Yorkissa Yhdysvalloissa syttyneille Stonewall-mellakoille, joita pidetään yleisesti homojen- ja lesbojen oikeuksia ajavan liikehdinnän alkusysäyksenä.

Lähempi tarkastelu osoittaa kuitenkin, että Mr. Trudeau juhlisti samoilla sukilla myös islamilaisen maailman paastokauden Ramadanin päätösjuhlaa id al-Fitria, kertoo The Telegraph

Herra Trudeaun esiintyminen – ja erityisesti hänen sukkansa, jotka ovat torontolaisen Torolantolaisen Halal Socks -yhtiön käsialaa – ovat herättäneet ihastusta ympäri maailman ja hänen kuviaan on jaettu vilkkaasti ympäri maailman.

Trump lähetti lausunnon

Ja kuten Pohjois-Amerikassa yleensäkin, ovat katseet kääntyneet Kanadan eteläpuolelle ja merkille on pantu, että Yhdysvalloissa presidentti Donald Trump ei noteerannut Ramadanin loppumista kuten edeltäjänsä. Edelliset presidentit ovat kutsuneet islamilaisen yhteisön edustajat Valkoiseen taloon paastokauden päätösaterialle.

Trump sen sijaan tyytyi antamaan julkisuuteen lausunnon, jonka mukaan hän ja Melania-vaimo lähettävät muslimeille sen sijaan "lämpimät terveisensä".

Trudeau on sukkaillut ennenkin

Kanadan päämies on säväyttänyt sukillaan ennenkin, joten kannanottoa osataan nykyään jo odottaakin. Alla joitakin Trudeaun huomiota herättäneitä sukkavalintoja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.