Kammottava tilanne Valioliigan nousutaistossa – seuraikoni joutui brutaalin hyökkäyksen kohteeksi

Jalkapallon Englannin Valioliigan nousukarsintojen välierät saatiin päätökseen tiistai-iltana, kun Nottingham Forest pudotti Sheffield Unitedin rangaistuspotkuilla. Ottelun loputtua nähtiin järjetön tilanne Nottinghamin fanin rynnättyä kentälle.

Nottingham eteni Valioliigan nousukarsintojen finaalivaiheeseen yhteismaalein 4-3. Ratkaisuottelussa vastaan asettuu Huddersfield. Nottinghamin fanit ottivat ilon irti finaalipaikasta ja ryntäsivät kentälle loppuvihellyksen tultua. Samalla kentän laidalla nähtiin brutaali hyökkäys, kun Nottinghamin kannattaja puski voimalla Sheffield Unitedin seuraikoni Billy Sharpia. Päävalmentaja Paul Heckingbottom oli raivoissaan tapahtuneesta.

– Se on pahoinpitely. Olemme nähneet yhden pelaajamme joutuvan hyökkäyksen kohteeksi. Hän (Sharp) on järkyttynyt, verinen ja vihainen. Tuollaiselle pitäisi antaa vankeutta, Heckingbottom sanoi The Telegraphin mukaan.

Molemmat joukkueet ovat tuominneet tapahtuman. Nottingham tiedotti, että tekijä suljetaan eliniäksi seuran tapahtumista. Nottinghamshiren poliisi tiedotti keskiviikon vastaisena yönä, että se on pidättänyt 31-vuotiaan miehen epäiltynä pahoinpitelystä. 

Katso tilanne alta.

Lue myös:

    Uusimmat