Kammoöljy-kehonrakentaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – ruiski itselleen jättimäiset hauikset

Kehonrakentaja ja vapaaottelija Szymon Komandos on joutunut hätäleikkaukseen. Puolalainen oli ruiskinut jättimäisiin hauiksiinsa vaarallista synthol-öljyä.

Komandos kertoo Instagramissa, että hänet kiidätettiin sairaalaan syntholin käytön seurauksena. Lääkärit joutuivat leikkaamaan hänen käsivartensa ja poistamaan öljyä hätäleikkauksessa.

Leikkauksesta ei Komandosin onneksi seurannut henkeä uhkaavia komplikaatioita.

Edessä on Komandosin mukaan vielä lisää leikkauksia, mutta puolalainen luottaa kokeneeseen lääkäriinsä "eikä aio luovuttaa". Vapaaottelija aikoo myös palata kehään.

Komandos julkaisi sairaalavuoteelta videomateriaalia, jossa hänen käsivarressaan on pitkä suora tikkejä.

Avoin myös steroidien käytöstä

Komandosin käyttämä synthol on öljystä, kipulääkkeestä ja alkoholista koostuvaa seosta, joka paisuttaa sitä aluetta kehosta, johon sitä ruiskitaan. Vaarallisen seoksen käyttö voi johtaa vakaviin terveysongelmiin.

Komandos, jota on kutsuttu "puolalaiseksi syntholin kuninkaaksi", on ollut kammoöljyn lisäksi avoin steroidien käytöstään. Mies on ruiskinut kepulikonstein itselleen harvinaislaatuisen valtaisiksi paisuneet hauikset.

Venäläinen Kirill Tereshin on myös yksi syntholin väärinkäytön varoittavista esimerkeistä. Lääkärit joutuivat poistamaan hänen käsivarsistaan runsaasti lihaskudosta, ja mies välttyi amputaatiolta täpärästi.

6:12
Video: Kirill piikitti itselleen jättihauikset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja