KalPa hyökkää Kanadan kimppuun Spengler Cupin finaalissa – ”Todella laadukas ja vahva kokonaisuus”

Suomalaisedustajana jääkiekon perinteikkään Spengler Cupin loppuotteluun edennyt KalPa joutuu kovan paikan eteen, kun välierän ja Kanadaa vastaan pelattavan finaalin välissä on aikaa vain 13 tuntia. C More esittää loppuottelun suorana kello 13.

Kanada kukisti sunnuntain välierässä HC Davosin 2-1. Valmistautumisaika illan ottelusta jää todella lyhyeksi, mutta päävalmentaja Sami Kapanen odottaa omiensa olevan valmiina.

– Luulen, että joukkueessa on niin paljon voimavaraa, intoa ja energiaa, että kyllä meidän pitäisi jaksaa yksi peli puristaa, Kapanen sanoo KalPan verkkosivuilla.

Kuopiolaiset etenivät alkulohkosta eteenpäin 3-1-voitolla tshekkiläisestä HC Ocelari Trinecista ja 1-0-lukemilla KHL-seura Metallurg Magnitogorskista.

– Olemme tehneet monta asiaa oikein tässä turnauksessa ja edetty omalla tavalla niin pitkälle kuin tällä hetkellä pystyy. Ollaan yhtä vaille lopetusta valmis, Kapanen sanoo.

– Tässä on katsonut aika paljon muita pelejä, ja kyllä Kanada on vakuuttanut. Se on todella laadukas ja vahva kokonaisuus. Kaikki neljä ketjua pystyvät hyökkäämään, ja meidän pitää pystyä pitämään oma maali aika puhtaana. 3-2 ja 2-1 on se meidän peli, hän jatkaa.

Ottelu käynnistyy C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa kello 13.00.

Lue myös:

    Uusimmat