Kalojen kesähoroskooppi 2018

Kalojen kesä on täynnä intohimoa. Se voi kuitenkin nostaa sinussa esiin myös turhaa dramaattisuutta, mikä ei välttämättä ole kovin hyvä asia kaikissa tilanteissa.

Sinun odotuksesi kesän varalle eivät ehkä ole kesän alkaessa kovin korkealla, mutta sitä enemmän nautit, kun saatkin huomata kesän ylittävän odotuksesi.

Sinun kannattaa jättää lomalla liiallinen suorittaminen väliin. Jos keräät jo kesän aluksi itsellesi pitkän listan asioita, jotka sinun täytyy loman aikana ehdottomasti tehdä ja nähdä, et voi välttyä samalta stressiltä ja kiireeltä, mikä on vaivannut sinua töissä koko talven ja kevään. Ja juuri siitähän sinä haluat päästä lomallasi eroon.

Kalojen juhannustaika

Kun menet juhannusyönä istumaan alasti liikenneympyrän keskelle, voit nähdä poliisin tulevan paikalle. Hänestä voi tulla puolisosi.

Rentoudu, nuku ja nauti

Käytä siis kesälomasi mieluummin rentoutumiseen ja nautiskeluun. Nuku niin pitkään kuin sinua nukuttaa, ja vaikka vielä vähän pitempäänkin, ja tee juuri sitä, mikä sinua huvittaa, ja jos ei huvita, ole tekemättä yhtään mitään.

Sinkkukalojen kannattaa antaa kiinnostuksen kohteelleen uusi mahdollisuus. Joskus treffit voivat epäonnistua siksi, että kiinnostus välillänne on todella suuri ja odotukset korkealla. Silloin jännitys voi estää teitä näyttämästä toisillenne, millaisia oikeasti olette. Antakaa kesän ja auringon lämmittää teidät uuteen yritykseen.

Ottakaa etäisyyttä arkeen

Vakiintuneille pareille pieni maisemanvaihdos voi tehdä hyvää. Uudessa ympäristössä sinä ja kumppanisi löydätte aivan uuden yhteyden ja läheisyyden. Eikä uuden ympäristön kaiken lisäksi tarvitse edes olla lähikaupunkia tai kesämökkiä kauempana. Tärkeintä on, että saatte etäisyyttä arkeen ja läheisyyttä toisiinne.

Parisuhteen hyvinvointi heijastuu myös koko perheesi hyvinvointiini. Kun vanhempien väliset suhteet ovat kunnossa, voivat lapsetkin hyvin, ja vietätte yhdessä ihanan kesän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja