Kallista kaljaa, Pappa-Tuntureita ja pelipaitojen salaisuus – katso MM-kisojen kiinnostavimmat ilmiöt tähän saakka

MTV Uutiset Live on mukana MM-kiekkotunnelmassa Tampereella koko kisojen ajan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Jääkiekon MM-kotikisat ovat panneet Tampereen sekaisin, kun sekä kotimainen että kansainvälinen kiekkoväki ovat värittäneet kaupunkikuvaa. Hyppää mukaan MM-kisojen kiinnostavimpiin ilmiöihin tämän artikkelin videoilta.

Näin syntyvät Leijonien pelipaidat

MTV vieraili MM-kisojen tarkoin varjellussa pelipaitakeskuksessa, jossa valmistetaan kaikkien joukkueiden paidat. Katso videolta, kuinka syntyy Leijonien tähden Mikael Granlundin pelipaita ja kuuntele, kuinka tarkkaan pelaajien pitää paitojaan varjella.

Näin syntyy Mikael Granlundin MM-pelipaita 2:39

Oluen hinnat ovat "helvetilliset"

MM-kotikisakaupunki Tampereen kovat oluen hinnat tuntuvat ulkomaalaisten kisaturistien lompakossa. MTV jututti tshekkiläistä Jaroslavia, jolla bisnesmiehenä on varaa kalliseenkin tuoppiin. Silti kallis kalja ihmetyttää.

Sodan keskeltä töihin MM-kisoihin

Ukrainalainen Mykyta Zhdanov, 22, on yksi jääkiekon MM-kotikisojen vapaaehtoisista. Vain kahta kuukautta aiemmin hän pakeni Venäjän pommittamasta Mariupolin kaupungista. Katso Mykytan koskettava tarina videolta.

Ukrainasta paennut työskentelee nyt MM-kisoissa – tapasimme mariupolilaisen Mykytan Tampereella 2:40

Pappa-Tunturit ihastuttivat

Pappa-Tunturit pärisivät Tampereella lauantaina ennen Suomen MM-kisaottelua. Pyterlahden mopokerhon El Reinosin jäsenten menopelit villitsivät myös ruotsalaiset fanit. Katso, millaisen tunnelman 1970-luvun Pappa-Tunturit saivat aikaan.

Kyllä lähtee! Huikeat Pappatunturit viihdyttivät MM-kisoissa – kehut tuli myös ruotsalaisfanilta 2:40

Brittifanit pukeutuivat poptähdiksi

Tampereen katukuvassa ei ole voinut välttyä Britannian lipun Union Jackin väreiltä MM-kotikisojen aikaan. Ennen Ruotsi-peliä britit viettivät teemailtaa. Brittifanit ovat ihastuttaneet katsomossa ja myös kummastuttaneet erikoisella maalituuletuksellaan. Fanit kertovat videolla, mistä erikoisessa tuuletuksessa on kyse.

Leijonafaneilla lippuhämmennystä

Täysin mutkattomasti kaikkien katsojien kisakokemus ei ole sujunut. Jotkut fanit saivat kuulla Suomi–USA pelin alla, että heidän lipuissaan lukeneita istumapaikkoja ei löydy Nokia Arenasta. Lopulta paikat löytyivät uudesta katsomonosasta, josta kaikille järjestyksenvalvojille ei ollut ennättänyt tieto. Katso fanien hämmennyksen ja lopulta onnen hetket videolta.

Lue myös:

    Uusimmat