Kalle Rovanperän tulevat tallikaverit selvillä – Toyota antoi ylennyksen

Jari-Matti Latvalan johtama Toyotan MM-rallitalli on nostanut Takamoto Katsutan WRC-tiimiinsä kaudelle 2023. Lisäksi maailmanmestari Kalle Rovanperän rinnalla ajavat Sebastien Ogier ja Elfyn Evans. 

Evans ja Rovanperä ajavat täyden MM-sarjan myös vuonna 2023, kun Toyotan tiedotteen mukaan Ogier ja Katsuta jakavat vastuuta kolmannessa autossa. 

Toyotan mukaan Katsuta ajaa lisäksi neljättä autoa niissä kisoissa, joissa ranskalaismestari Ogier saa vastuuta. Näin japanilaiskuski saa täyden kauden vuoden 2022 tapaan. Päättyneellä kaudella Katsuta, 29, ajoi MM-sarjaa Toyota Next Generation -tallissa ja saavutti kaksi palkintosijaa. 

Toyotan ilmoitus naulaa sen, ettei Esapekka Lappi jatka tallissa enää ensi kaudella. Lapin Hyundai-sopimuksesta on uutisoitu, ja korealaistiimin vahvistusta asialle odotetaan perjantaina.

Perjantaiaamun uutinen varmistaa myös sen, että virolaistähti Ott Tänakin ainoa mahdollinen ajopaikka MM-sarjassa on M-Sport Ford. Hyundain hyvästelleen Tänakin paluusta M-Sportille on puhuttu voimakkaasti.    

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat