Kalle Rovanperältä lupauksia antava kenraali ennen MM-sarjan jatkumista – "Olen hieman surullinen"

Kalle Rovanperä ajoi hienosti toiseksi Lõuna-Eesti -rallissa sunnuntaina.

Rovanperä piti vahvaa vauhtia läpi koko kilpailun, mutta kotimaansa kamaralla ajanut Ott Tänak oli Hyundaillaan vahvemmassa iskussa. Tänak voitti rallin lopulta 13,7 sekunnin erolla Rovanperään.

Rovanperä ajoi rallin aikana pohja-ajan yhdellä erikoiskokeella. Päätösetappia lukuun ottamatta Rovanperä oli tallitovereitaan nopeampi. Päätöserikoiskokeella Sebastien Ogier päihitti suomalaisen vain 0,1 sekunnilla.

– Tämä oli hieno testitapahtuma ja oli hyvä päästä takaisin autoon. Toki olen hieman surullinen, koska emme olleet nopein Toyota rallin jokaisella erikoiskokeella, Rovanperä totesi pilke silmäkulmassa kilpailun päätteeksi.

Ogier sijoittui lopputuloksissa kolmanneksi jääden 29 sekuntia Tänakista. Esapekka Lappi ajoi viidenneksi.

Rovanperän vauhti lupailee hyvää, kun rallin MM-sarja jatkuu pitkän tauon jälkeen Viron MM-rallilla 4.-6. syyskuuta.