Kalle Palanderin vaimo palaa työelämään – suuntaa ulkomaille

Entisen alppihiihtäjä Kalle Palanderin Riina-Maija vaimolla on pitkän kotiäitiyden jälkeen luvassa työhaasteita.

Kalle ja Riina-Maija Palander saapuivat sunnuntaina seuraamaan UNICEF Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä. Pariskunta iloitsi kahdenkeskisestä ajasta, sillä muuten heidän aikansa menee paljon lasten ehdoilla. Palanderien perheeseen syntyi elokuussa 2012 kaksoset Mona Lisa ja Romeo. Ennestään pariskunnalla on vuonna 2007 syntynyt tytär.

– Meillä on aina ollut vähän yhteistä aikaa, olemme tottuneet. Nautimme molemmat hyvästä ruoasta, joten saatamme mennä esimerkiksi johonkin ihanaan ravintolaan, Riina-Maija kertoo parin yhteisestä ajasta.

– Jos olis miljonääri niin olisi enemmän aikaa toisille, ei tarvitsisi niin tehdä duunia. Meillä on kuitenkin molemmilla omat työkuviot, niin se on vähän haastavaa, Kalle puolestaan kuvailee.

Kalle Palander myöntää, että välillä hänellä on huono omatunto siitä, että hän joutuu työkuvioiden takia olemaan paljon poissa kotoa.

– Olen paljon enemmän reissussa ja Riina-Maija enemmän kotona, joten hänellä on rankempaa. Hienoa päästä edes näin vähäksi aikaa käymään yhdessä jossain. Tänäänkin oli muka kiire päivä, mutta ilman lapsia se oli aika rentoa.

Parin kiireet eivät jatkossa suinkaan rauhoitu. Kallen keskittyessä urheilumanagerointiin on Riina-Maijalla tiedossa uusia haasteita.

– Jatkossa minulla tulee olemaan enemmän reissuja, tosin myös Riina-Maijalla on jatkossa enemmän menoja. Vähän pitää jotakin järjestelyjä keksiä.

Kouluratsastajana Riina-Maijalla on tiedossa lisää hevoskuvioita, jotka vievät naisen ensi viikolla Hollantiin.

– Talvella Hollannissa ja Belgiassa on pääosin kilpailut, joten nyt sitten sinne ja sitten sukkuloidaan välillä Suomeen.

Vaikka Riina-Maijaa hirvittää ajatus lapsista erossa olemisesta, on hän valmis myös suuntaamaan työelämään seitsemän vuoden kotiäitiyden jälkeen.

– Minun on pakko ottaa oman uran kannalta nyt, kun on mahdollisuus lähteä. Päivä kerrallaan, jos tulee tiukka paikka niin lentokoneet kulkevat, ei tämä ole hirveän vakavaa, nainen toteaa hyvillä mielin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja