Kalle Lamberg suunnittelee häitä Maria-rakkaansa kanssa: "Molemmilla on aika isot suvut, eli kalliiksi tulee"

Kalle Lamberg on yksi Suomen suosituimpia näyttelijänimiä juuri nyt. Häitä Maria-kihlatun kanssa ei juhlita vielä tänä kesänä, mutta lähitulevaisuudessa kuitenkin.

Näyttelijä Kalle Lambergilla, 30, riittää vientiä. Mies tähdittää yhdessä Lauri TilkasenYlermi Rajamaan ja Kai Vaineen kanssa uutta Elisa Viihteen Pää edellä -tilannekomediasarjaa. Hän on mukana myös Stadi vs lande- ja Olipa kerran elämä -ohjelmissa.

Keväällä 2016 Lamberg nähtiin Saturday Night Liven suomalaisessa versiossa, josta näyttelijä nousi koko kansan tietoisuuteen. Vuoden 2016 aikana Lamberg nähtiin myös Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvassa sekä Roba-sarjassa.

Pian alkavat myös Suomen jääkiekon A-maajoukkueen kautta aikojen ensimmäisestä maailmanmestaruudesta kertovan 95-elokuvan kuvaukset. Kaiken tämän lisäksi Lamberg työskentelee Turun Linnateatterin teatterinjohtajana.​​

Näyttelijän aika ei siis varmasti käy pitkäksi.

– Hyvä niin! Pakko myöntää, että nyt riittää duunia. Toivotaan, että tilanne pysyy sellaisena mahdollisimman pitkään, Lamberg sanoo MTV.fille.

– Sanotaan, että viime vuoden lopulla tilanne ahdisti aika paljon. Se johtui vaan siitä, että olin iskenyt kalenterin liian täyteen ja yritin tehdä silloin kaiken. Olen oppinut vähän siihen, että pitää valita, että ei voi olla kaikessa mukana.

Nyt mies ehtii olla kotona ja nukkuakin välillä. Lamberg on uskaltanut kieltäytyä työtarjouksista.

– Se vaikuttaa yllättävän moneen asiaan, että ehtii nukkua yli kolme tuntia yössä, näyttelijä naurahtaa.

– Nyt on uskaltanut sanoa myös, että ei käy. Sitä vähän pelkäsi, että nyt jos sanon ei, niin en saa enää ikinä töitä. Onneksi jengi ymmärtää, että kaikkea ei pysty tekemään.

Kalle Lamberg ehtii lomaillakin kesällä. Mies on lähdössä Yhdysvaltoihin neljäksi viikoksi.

Lähitulevaisuudessa on edessä myös häät. Lamberg kihlautui viime lokakuussa Maria-rakkansa kanssa.

– Hääpäivää ei olla vielä lyöty lukkoon. Järjestelyjä mietitään koko ajan, valmistellaan vähän ja katsotaan, että ketä kutsutaan. Molemmilla on aika isot suvut eli sen tietää, että kalliiksi tulee, Lamberg nauraa.

– Mutta ei se mitään. Kerranhan sitä häitä vaan juhlitaan, toivottavasti! Tänä kesänä ei vielä ole häiden aika, on liikaa töitä. Mutta lähitulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat