Kalkkunakasvisvokki

5 annosta

  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl currya
  • 240 g kalkkunafileetä suikaleina
  • 500 g pakastettuja vokkivihanneksia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 - 2 tl makeaa chilikastiketta tai maun mukaan enemmän
  • 1 tl fariinisokeria

Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää curry ja kalkkunasuikaleet. Ruskista suikaleet ja siirrä ne sitten hetkeksi toiseen astiaan. Kypsennä kasviksia pannulla 5 - 7 minuuttia. Sekoita kasvitsen joukkoon ruskistetut kalkkunasuikaleet, soijakastike, chilikastike ja fariinisokeri. Tarjoa pastan kanssa. Voit sekoittaa kypsän pastan vokin joukkoon pannulle.

1 annos n. 2 dl sisältää: * 5 g hiilihydraattia * 120 kcal

- Toim. Kati Nappa

Lue myös:

    Uusimmat