Kalju on osa näiden miesten seksikkyyttä

Kalju voi olla iso osa seksikästä imagoa. Muun muassa näille tunnetuille miehille kalju on eräänlainen tavaramerkki.

Bruce Willis, 55

Näyttelijä Bruce Willis teki läpimurtonsa televisiosarjassa Konnankoukkuja kahdelle (Moonlighting, 1985–1989), jossa hän näytteli etsivää. Willis voitti roolistaan ensimmäisen Emmynsa. Die Hard -elokuvat tekivät Willisistä elokuvataivaan tähden.

Vincent "Vin" Diesel, 43

Vin Diesel on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan toimintaelokuvarooleista. Muun muassa elokuvissa Pimeän uhka ja xXx näytelleen Dieselin tavaramerkkejä ovat kalju ja matala baritoniääni.

Wentworth Miller, 37

Englantilaissyntyinen Wentworth Miller tunnetaan parhaiten Pako-sarjasta, jossa hän näytteli Michael Scofieldiä. Miller on nähty myös muun muassa elokuvissa Joanin salaisuus, Aavekuiskaaja ja Resident Evil: Afterlife.

Dominic Purcell, 40

Pako-sarjan toista päähenkilöä näytellyt Dominic Purcell on englantilaissyntyinen australialainen näyttelijä. Purcellin läpimurtorooli oli elokuvassa Mission Impossible 2. Hänet on nähnyt myös muun muassa elokuvissa Blade: Trinity ja tv-sarjassa House.

Veli-Matti "Veeti" Kallio, 44

Suomalainen näyttelijä ja laulaja Veeti Kallio on laulanut muun muassa yhtyeissä Veeti & The Velvets ja Leningrad Cowboys. Hän on näytellyt lukuisissa eri teattereissa.

Jere Karalahti, 35

Jere Karalahti on suomalainen jääkiekkoilija, joka on pelannut muun muassa SM-liigassa ja NHL:ssä.

Studio55/Tuuli Lindgren

Lue myös:

    Uusimmat