Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


KALAT 20.2.–20.3.

Rakkaus

Hieman riitaisan edellisvuoden jälkeen rakkaus alkaa taas kukoistaa parisuhteessasi. Kriisi tuntuu jääneen kauas taakse, ja sinä ja kumppanisi löydätte suhteestanne uudelleen ilon. Tuntuu kuin olisitte palanneet takaisin suhteen kiihkeille alkuajoille.

Rakkauselämäsi on tänä vuonna kiehtovampaa kuin koskaan aikaisemmin, ja olet valmis tekemään kaikkesi rakkaasi ja rakkautenne eteen. Kiihkeät tunteet voivat synnyttää myös pieniä, ohimeneviä tunteenpurkauksia, mutta löydätte nopeasti jälleen onnen ja tasapainon.

Sinkut voivat löytää tänä vuonna kestävän rakkauden ja lakkaavat pakenemasta yksinäisyyttään lyhyisiin suhteisiin. Perheen perustaminen on jo pitkään ollut suuri unelmasi, joten älä pelkää tehdä päätöstä siihenkään suuntaan.

Työ ja ura

Vuoden 2014 aikana sinulle tapahtuu merkittäviä muutoksia työelämässä. Voit saada ylennyksen tai vaihdat ehkä liikekumppania tai työpaikkaa. Muutokset eivät ole kielteistä, vaikka ne ensin siltä saattavat tuntua, vaan tuovat mukanaan jotakin entistä parempaa. Tee päätöksesi kuitenkin harkitusti ja rauhallisesti ja mieti tarkkaan kehen voit luottaa.

Yrittäjillä voivat kilpailijat heittää hieman kapuloita rattaisiin, mutta selviydyt hankalalta vaikuttaneesta tilanteesta voittajana.

Raha-asiat

Raha on tänä vuonna sinulle sekä ilon että huolen lähde. Edellisvuosi ei sujunut niin hyvin, ja se hieman nakersi uskoasi itseesi. Alkuvuosi on vielä hieman kankea, mutta sen jälkeen olet jo menossa kohti valoisampaa tulevaisuutta. Rahaa alkaa tulla myös jostakin uudesta tulonlähteestä, ja raha-asioiden aiheuttamat huolet jäävät vähitellen taakse. Ole kuitenkin tarkkana, ennen kuin sijoitat rahojasi uusiin kohteisiin.

Terveys

Terveytesi on tänä vuonna varsin hyvä, ja jos jokin sairaus pääseekin yllättämään, paranet siitä nopeasti. Oikea ruokavalio on tärkeä, mutta älä ole liian ankara itsellesi, vaan salli itsellesi myös kulinaarisia nautintoja. Liiallinen ankaruus vaikuttaa heikentävästi sekä terveyden- että mielentilaasi.

Haaveet

Sinun unelmasi suuntautuvat tänä vuonna rakkauteen ja perheen perustamiseen. Eivätkä ne välttämättä jää pelkiksi unelmiksi, sillä sinulla on harvinaislaatuinen taito tehdä unelmistasi ja toiveistasi totta.

Uudenvuodenlupaus: Tänä vuonna lupaat tehdä kaiken ihmissuhteidesi eteen ja siitä lupauksesta pidät myös kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat