Kalasataman murhasta epäilty nainen karkasi Hämeenlinnan vankilasta – poliisi sai kiinni teollisuusalueelta runsaan tunnin etsintöjen jälkeen

Kaikki neljä Kalasataman surman epäiltyä vangittiin – tämä tapauksesta tiedetään nyt 4:27
Kaikki neljä Kalasataman surman epäiltyä vangittiin – tämä tapauksesta tiedetään nyt

Helsingin Kalasataman murhasta epäilty nainen karkasi tänään päivällä Hämeenlinnan vankilasta. MTV Uutisten tietojen mukaan tutkintavankina Hämeenlinnassa oleva nainen karkasi kiipeämällä vankilan aidan yli.

Nainen saatiin kiinni iltapäivällä ennen neljää ja hän on poliisin huostassa. Nainen jäi kiinni maastosta Hämeenlinnan vankilan läheltä teollisuusalueelta. Etsinnät kestivät runsaan tunnin ja etsintöihin osallistui useita poliisipartioita. Naisen kiinniottoon ei liittynyt dramatiikkaa.

Nainen palautetaan Hämeenlinnan vankilaan.

– Vanki karkasi tänään päivällä ja karkaaminen huomattiin vankilassa nopeasti. Sitä selvitetään vielä, miten tämä karkaaminen on päässyt tapahtumaan, Rikosseuraamuslaitoksen operatiivisen toiminnan vastuualueen johtaja Riitta Kari kertooi aiemmin MTV Uutisille.

Poliisi  selvittää tapausta. Murhasta epäilty nainen ehdittiin etsintäkuuluttaa ja häntä etsittiin heti laajasti.

Murhajutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio kertoi MTV Uutisille, että hän ehti saada tiedon naisen karkaamisesta.

Nainen on yksi neljästä, jotka on vangittu epäiltynä Kalasataman murhasta. Epäilty murha paljastui 20. elokuuta, kun kuollut mies löytyi yöaikaan keskeltä ajorataa Kalasatamasta. Poliisi otti henkirikoksesta epäillyn nelikon kiinni viime viikon alussa ja heidät vangittiin viime viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat