Kalajoen musta loppuviikko: Toissapäivänä nuori nainen kuoli kolarissa, tänään kolme nuorta miestä

Kolme nuorta kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti ulosajossa Kalajoella 0:50

– Tämä on valtava suru ja koskettaa koko kaupunkia. Se suru on kaikkien meidän yhteinen. Haluan lähettää suruvalittelut kaikille kuntalaisille.

Nämä kauniit sanat kuntalaisille lausui kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, joka oli aikaisin aamulla murtunut mies. Hän oli saanut tiedon kolmen nuoren kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta yöllä poliisin kautta. 

Kolme kalajokelaista nuorta on kuollut ja yksi loukkaantunut yöllä henkilöauton ulosjaossa. Raju turma tapahtui vain reilun vuorokauden sen jälkeen, kun Kalajoella oli koettu toinen kuolonkolari.

Torstai-iltana nuori nainen kuoli nokkakolarissa valtatiellä 8 Rahvon ja Mannisenojan sillan välillä, kun henkilöauto ajautui rekan eteen ja törmäsi sen keulaan. Nainen kuoli kolarissa välittömästi, poliisi kertoo.

Rekan kuljettaja ei loukkaantunut.

Viime yönä kolmen nuoren miehen hengen vieneessä onnettomuudessa Kalajoen suunnasta Ylivieskantietä aamuyöllä ajanut auto oli poliisin mukaan toistaiseksi varmistamattomasta syystä ajautunut loivasti vasemmalle kaartuvalla tieosuudella pientareelle.

Tämän jälkeen auto on törmännyt peltoliittymärumpuun ja ajautunut kymmenien metrien matkan ulos tieltä ja päätynyt ojaan katolleen.

Kolme autossa ollutta nuorta menehtyi, ja yksi loukkaantui vakavasti. Hänet toimitettiin sairaalaan.

Lue myös:

    Uusimmat