Kaksosten kesähoroskooppi 2018

Tänä kesänä olet hyvin flirttaileva, eikä kesästäsi tule puuttumaan intohimoakaan.

Hauskanpitoa sinä et todellakaan jätä väliin. Sinä löydät aina tiesi heti sinne, missä pannaan bileet pystyyn. Välillä voit hieman rangaista itseäsi kevytmielisyydestä, mutta ole itsellesi armollinen, sillä kesä on vain kerran vuodessa.

Kaikesta biletyksestä huolimatta et silti laiminlyö kuntoiluakaan. Haluat olla kesän päättyessä entistä paremmassa kunnossa ja suorastaan hehkua terveyttä ja hyvää oloa. Niinpä ryhdytkin ehkä harrastamaan jotakin uutta ulkoliikuntalajia.

Varo kolmiodraamaa!

Kaksosten juhannustaika

Kuuntele juhannusyönä käen kukuntaa. Niin monta kertaa kuin käki kukkuu, niin monta vuotta on puolison löytymiseen. Jos et kuule kukuntaa ollenkaan, puoliso löytyy jo tänä vuonna. Jos siis haluat varmistaa puolison pikaisen löytymisen, vietä juhannus kaupungissa.

Sinkkukaksosilla voi kesä kuumentaa ystävyyssuhteen joksikin enemmäksi. Tilanteessa voi ikävä kyllä olla aineksia myös kunnon kolmiodraamaan, josta voi olla vaikea selvitä ulos puhtain paperein. Sinä et oikein tiedä, mitä tekisit, mutta päätös on tehtävä nopeasti, ennen kuin mitään peruuttamatonta ehtii tapahtua.

Parisuhteessa et voi välttyä väärinkäsityksiltä. Kesä antaa kuitenkin sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden viettää kiireetöntä aikaa yhdessä, ja se auttaa teitä lähentymään toisianne. Silloin väärinkäsityksetkin siirtyvät vähitellen taka-alalle, eikä niitä tarvitse ruveta selvittämään riitelemällä.

Älä sure, jos et pääse matkalle

Älä murehdi, vaikkei sinulla tänä kesänä olisikaan mitään pidempää lomamatkaa ohjelmassa. Matkoja voit sitä paitsi tehdä muuallekin kuin ulkomaille. Kotinurkilla sinulla voi olla vähintään yhtä hauskaa, ellei peräti hauskempaa. Seurastahan kaikki viime kädessä on kiinni, sekä sinun omasta asenteestasi.

Kaiken kaikkiaan kaksosten kesä sujuu ihanissa merkeissä. Aurinkoa ei puutu, eikä myöskään hyvää seuraa. Kesääsi voisi hyvinkin kuvailla kaikkien aikojen kesäksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja