Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


KAKSOSET 21.5.–20.6.

Rakkaus

Kaksoset kohtaavat rakkaudessa tänä vuonna riitoja ja väärinkäsityksiä. Intohimo suhteesta tuntuu kadonneen, ja hiljaisuus vallitsee sinun ja kumppanisi välillä. Ongelmat voivat kasvaa lumipallon tavoin. Sinun täytyy selvittää itsellesi, onko rinnallasi oleva ihminen todella sinulle se oikea. Jos on, sinun on vain rakastettava ja opittava sietämään häntä virheineen päivineen. Anna sydämesi johdattaa sinua.

Sinkuille ei mikään ole rakkaudessa mahdotonta. Voit löytää kestävän suhteen, mutta valinnan tekeminen ei ole välttämättä helppoa. Etsintä jatkuu, kunnes löydät sen oikean. Kihlautuminen ja avioituminenkin voi tulla tänä vuonna kysymykseen.

Työ ja ura

Vuosi alkaa jotenkin ponnettomasti, ja tunnet itsesi saamattomaksi. Sinulla on paljon töitä, mutta et oikein onnistu pääsemään vauhtiin. Älä anna kielteisyyden ottaa sinusta yliotetta ja paniikin vallata mieltäsi, vaan kääri hihat ja tartu töihin. Vuoden jälkipuoliskolla olet jo selvästi paremmassa vireessä, eikä myönteisiä tuloksia ja menestystä tule puuttumaan.

Onnistut tänä vuonna myös luomaan yhteyksiä vaikutusvaltaisiin ihmisiin. Heiltä saat hyviä neuvoja, joita kannattaa todella kuunnella. Kateelliset työkaverit saattavat levittää sinusta ikäviä juoruja, mutta älä anna sen häiritä itseäsi.

Raha-asiat

Raha-asiat sujuvat vaihtelevasti. Välillä sinulla on oikein suotuisia hetkiä, välillä taas joudut kyseenalaistamaan tekemäsi rahaa koskevat päätökset. Äkilliset mielenmuutokset voivat vaikuttaa kielteisesti rahatilanteeseesi.

Saat tänä vuonna rahaa joltakin odottamattomalta taholta, ja se antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa jonkin unelmasi. Pane silti rahaa myös säästöön, niin voit myöhemminkin nauttia elämästäsi.

Terveys

Terveydessäsi ei ole suurempaa valittamista tämän vuoden aikana. Työkiireiden vuoksi väsymys saattaa vaivata ajoittain ja stressikin voi yrittää nousta pintaan. Selätät väsymyksen ja stressin työntämällä vapaa-ajallasi työasiat kokonaan pois mielestäsi ja keskittymällä sataprosenttisesti rentoutumiseen.

Haaveet

Olosuhteet ja oma asenteesi suosivat nyt unelmointia ja ennen kaikkea unelmiesi muuttamista todellisuudeksi. Mielikuvitusta ja tahdonvoimaa siinä tarvitaan, mutta niitä molempia sinulla sattuu olemaan runsain mitoin. Sinä itse teet unelmistasi totta.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa itsellesi riittävästi vapaa-aikaa tänä vuonna. Päätä lähteä vaikkapa ihanalle matkalle, jonka aikana saat etäisyyttä työhön ja arkiasioihin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja