Mainos

Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

KAKSOSET 21.5.–20.6.

Tutustu Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Vakiintuneilla pareilla voi olla tänä vuonna hieman ongelmia parisuhteessa, sillä stressi saattaa estää huomioimasta kumppanin tarpeita ja toiveita riittävästi. Kerro rakkaallesi kuinka tärkeää sinulle on, että hän on sinun rinnallasi ja tukenasi vaikeina hetkinä. Kun vaikea jakso on ohi, on suhteenne entistä vahvempi ja kypsempi.
Sinkuilta ei puutu mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin. Ehkä jostakin heistä tulee enemmänkin kuin pelkkä ystävä.

PERHE

Tänä vuonna sinulle voi olla odotettavissa jonkinlaista perheenlisäystä. Kyse ei välttämättä ole ihmislapsesta, vaan perheeseen voi liittyä yhtä hyvin uusi puoliso kuin vaikkapa lemmikkieläin.

YSTÄVÄT

Ystävyyssuhteissa saattaa vuonna 2015 olla hieman ristiriitoja. Jos sinusta tuntuu, että jokin ystävyyssuhde tuottaa vain murhetta ja ongelmia, voi olla hyvä ajatus pitää hieman etäisyyttä. Joskus aika parantaa ja huomaatte kaipaavanne toistenne seuraa, joskus taas elämänne jatkuvat eri suuntiin.

TYÖ

Mahdollisuutesi uuden työn löytämiseen ovat hyvät, jos sellaista etsit. Kyseeseen saattaa tulla myös jokin muu muutos urallasi. Siirryt ehkä kokonaan uudelle alalle tai täysin erilaisiin työtehtäviin. Vaikkei palkkasi välttämättä nouse, saat huomata, että uusi työsi antaa sinulle enemmän kuin raha voi koskaan antaa.
Olet tänä vuonna niin innoissasi työstäsi, että saatat helposti tehdä ympäripyöreitä päiviä. Onneksi huomaat sen pian itsekin ja ymmärrät että liika on liikaa.

RAHA

Raha-asioissa sinulle on luvassa hyviä uutisia. Voit saada yllättäen rahaa joltakin odottamattomalta taholta. Pystyt ehkä ylimääräisten rahojen turvin toteuttamaan jonkin pitkäaikaisen unelmasi.

OPISKELU

Vuosi suosii monenlaisia opintoja. Muista suhtautua opintoihisi vakavasti, sillä muuten et voi saavuttaa haluamiasi tuloksia.  Kun valmistaudut kokeisiin ja tentteihin hyvin, menestystä ei tule puuttumaan.

TERVEYS

Sinä saatat joutua niin henkisesti kuin fyysisestikin koville tämän vuoden aikana, ja se voi vaikuttaa myös terveydentilaasi. Älä rasita itseäsi liikaa, vaan muista myös levätä ja nauttia elämästä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.