Kaksinkertainen olympiavoittaja harmittelee – McDonaldsia ei nähdä kisakylässä ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen: "Söin sitä joka päivä"

Ensimmäistä kertaa 30 vuoteen olympiakylässä ei nähdä McDonaldsia. Useat uintitähdet kertovat, että tulevat kaipaamaan pikaruokaa olympiakisojen aikana.

McDonalds oli yhteistyössä olympialiikkeen kanssa vuodesta 1976 vuoteen 2017. Rion kisoissa kaksi olympiakultaa voittanut Yhdysvaltain Lilly King pettyi pikaruokaketjun poissaoloon.

– Olen hiukan surullinen. Söin sitä käytännössä joka päivä Riossa, mutta suuri syy siihen oli se, että olympiakylän ruoka ei ollut erityisen houkuttelevaa. Makunystyröideni kehityksen myötä en välttämättä tarvitse McDonaldsia, joten ehkä selviän, King sanoi Yhdysvaltojen uintijoukkueen lehdistötilaisuudessa.

Riossa kultaa juhlinut ja kolmet olympiakisat käynyt ruotsalainen Sarah Sjöström myöntää, että Brasilian kisoissa tarjoiltu ruoka ei ollut hyvää.

– Se oli pahinta ruokaa, jota olen koskaan saanut arvokisoissa. Se oli huonoa, Sjöström totesi Sportbladetille.

Toinen ruotsalaisuimari ja moninkertainen arvokisamitalisti Michelle Coleman yllättyi McDonaldsin poissaolosta. 

– Ovatko he siirtäneet sen? Ei, en tiennyt heidän siirtäneet sitä. Se on tietyllä tapaa hyvä asia. Sitä ei aina ajattele, että McDonaldsia ei tulisi yhdistää olympialaisiin. Se oli kuitenkin aina hauskaa jälkikäteen, kun kilpailit hyvin ja pystyit ottaa McFlurryn, Coleman sanoi.

Tokion olympialaiset käynnistyvät 23. heinäkuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat