Mainos

Kaksi kuukautta kateissa ollut löytyi järkyttävällä tavalla Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa Indianassa kaksi kuukautta kateissa ollut 30-vuotias nainen on löytynyt. Hänet pelastettiin asuntovaunusta Indianassa lähellä Illinoisin rajaa. Naisen epäillään olleen vankina katoamisaikansa ja joutuneen seksuaalisesti hyväksikäytetyksi.

Kahden lapsen äiti, Joelle Lockwood oli ollut kateissa heinäkuun 9. päivästä lähtien, kertoo Huffington Post. Lockwoodin mukaan 37-vuotias Ricky House Jr. sekä 44-vuotias Kendra Tooley olivat pitäneet häntä vankinaan. Tapausta tutkivien poliisien mukaan sieppauksen motiivi vaikuttaa olevan seksuaalinen. 

Lockwood ja House tunsivat toisensa etäisesti koulun kautta. Lockwood oli eräänä iltana törmännyt Houseen sattumalta ja lähtenyt tämän matkaan. House oli vienyt Lockwoodin kotiinsa ja ottanut siellä naisen vangikseen.

Löydettiin koiran kaulapantaan köytettynä

Lockwoodin pelasti asuntovaunusta viikonloppuna Tooleyn ja Housen ystävä Ron Higgs. 

Higgs kertoi nähneensä Lockwoodin asuntovaunussa torstaina. Nainen oli ollut häkissä puolialastomana yllään koiran kaulapanta. Lockwood oli myöhemmin lähestynyt Higgsiä ja anellut miestä pelastamaan tämän. Higgs oli tällöin yrittänyt ostaa naisen vapaaksi siinä onnistumatta.

– Koko sen ajan he puhuivat vaan vauvasta. ”Hän ei lähde täältä, ennen kuin hän saa vauvan. En myy häntä, et saa viedä häntä, et tee mitään”, Higgs kertoi Tristate-nettisivuilla julkaistussa haastattelussa.

Higgsin mukaan Tooley oli kertonut Housen raiskaavan Lockwoodia.

Higgs palasi paikalle lauantaina vapauttamaan Lockwoodin. Kun he olivat yrittäneet lähteä, House oli uhannut heitä haulikolla. Miesten välille  puhkesi tappelu, jonka seurauksena Lockwood ja Higgs onnistuivat pakenemaan paikalta. Higgs oli vienyt Lockwoodin pois paikalta ja ilmoittanut asiasta tämän jälkeen poliisille.

Poliisit saapuivat tämän jälkeen paikalle ja pidättivät Lockwoodia vankinaan pitäneen pariskunnan. House ja Tooley ovat saamassa syytteet vapaudenriistosta sekä raiskauksesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.