Kaksi ihmistä on jäänyt tänään junan alle – uusin tapaus sattui illalla Oulussa

Tänään on tapahtunut kaksi traagista onnettomuutta rautateillä. Työtehtävissä ollut mies jäi junan alle ja kuoli Valkeakoskella puoliltapäivin. Illalla ihminen loukkaantui vakavasti jäätyään junan alle Oulussa.

Raideliikenneonnettomuus tapahtui Oulussa Ketjutien kohdalla puoli kahdeksan jälkeen illalla. Oulun hätäkeskuksen mukaan junan alle jäänyt loukkaantui vakavasti.

Valkeakoskella Pirkanmaalla tapahtunut onnettomuus sattui Tarttilan kylän kohdalla Toijalan ja Kuurilan välisellä rataosuudella.

Sisä-Suomen poliisin mukaan mies oli tämän hetken tiedon mukaan ollut paikalla työhönsä liittyvissä tehtävissä. VR:ltä kerrottiin, että mies ei ollut VR:n työntekijä.

Tapahtumapaikalla on kahdet raiteet, ja samaan aikaan tuli Pendolino etelästä ja sähköjuna pohjoisesta. Mies oli jostain syystä ollut pohjoisesta tulleen junan kiskoilla. Junankuljettajan mukaan mies seurasi katseellaan vain Pendolinoa ja havaitsi sähköjunan vasta aivan viime hetkellä.

Sähköjunan nopeus oli noin 200 kilometriä tunnissa, ja mies kuoli törmäyksessä heti. Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä.

Vaasasta Helsinkiin matkannut juna joutui seisomaan paikoillaan lähes kaksi tuntia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja