Kaksi helsinkiläisseuran pelaajaa sai syytteet törkeistä alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

Kaksi helsinkiläistä jalkapalloseuraa FC Atlantista edustanutta pelaajaa on saanut syytteet törkeistä seksuaalirikoksista Helsingin käräjäoikeudessa.

Syytteen saaneet pelaajat ovat olleet vangittuina kesästä asti. Poliisin esitutkinta valmistui ja tapaus eteni syyteharkintaan viime viikolla. Pelaajat ovat syntyneet 2000-luvun taitteen molemmin puolin.

Vanhempi pelaajista sai syytteet kahdesta törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Nuorempaa syytetään salakatselusta, törkeästä raiskauksesta ja kahdesta törkeästä lapsen raiskauksesta.

Tapauksessa epäiltynä on ollut poliisin esitutkinnan jälkeenkin myös kolmas henkilö, joka ei ole FC Atlantiksen pelaaja. Hän ei Iltalehden mukaan saanut syytettä.

Poliisi oli jo aiemmin vapauttanut vangittuna olleen kolmannen henkilön.

Syytteen saaneet pelaajat olivat olleet FC Atlantiksen hyllyttämiä heinäkuusta lähtien, eikä heillä MTV Urheilun tietojen mukaan ole enää siteitä seuraan.

Kakkosessa pelaava seura kertoi heinäkuussa saaneensa tarkkaa tietoa rikosepäilyjen sisällöstä vasta tiedotusvälineiden kautta.

 Olemme niistä aivan yhtä järkyttyneitä kuin kaikki muutkin. Emme hyväksy väkivaltaa missään muodossa – kaikkein vähiten kun se kohdistuu naisiin tai lapsiin – ja olemme tämän myös pyrkineet kaikissa kommenteissamme tuomaan julki, puheenjohtaja Tino Kinnunen totesi Atlantiksen verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat