Kaisa Mäkäräinen mukaan uutuushankkeeseen: "Mietin, että pitäisikö tässä kasvaa aikuiseksi pikkuhiljaa"

Uusi yhdistys tukee urheilijoita matkalla huipulle 9:16
Varapuheenjohtaja Kaisa Mäkäräinen ja puheenjohtaja Pekka Seppänen olivat MTV3:n Uutisaamussa kertomassa Urheilun huipulla ry:n toiminnasta.

Entinen ampumahiihdon maailman ykkönen, Kaisa Mäkäräinen, on lähtenyt mukaan uuteen huippu-urheilijoiden tukiyhdistykseen, jollaista Suomessa ei ole vielä tähän asti kokeiltu.

Mäkäräinen on varapuheenjohtajana Urheilun huipulla ry:ssä, jonka periaatteena on tukea urheilijoita yhdistyksen jäsenmaksuista kertyvillä varoilla.

Urheilun huipulla ry pyrkii olemaan valtion ja yritysten antaman tuen ohella kolmas taho, josta urheilijat voivat saada rahallisen avun lisäksi myös kaiken tietotaidon, jota yhdistyksen jäsenillä on heille antaa.

– Mietin, että tämä on hyvä aihe. Haluan olla ehdottomasti mukana tukemassa nuoria urheilijoita, Mäkäräinen kertoi MTV3:n Uutisaamun vieraana.

– Olisin voinut olla ihan täysin rivijäsen, mutta sitten tuli sellainen velvollisuudentunne, että pitäisikö tässä kasvaa aikuiseksi pikkuhiljaa ja kuulua johonkin yhdistykseen, hallitukseen ja lähteä myös oppimaan, mitä se taustatyö urheilun takana on.

Lisää uudesta yhdistyksestä ja sen toiminnasta jutun videolla. Mäkäräisen lisäksi Uutisaamussa vieraili puheenjohtaja Pekka Seppänen.

Lue myös:

    Uusimmat