Kaisa Mäkäräiselle kirvelevä tappio – voitto jäi alle sekunnin päähän

Kaisa Mäkäräinen oli toinen ampumahiihdon Hochfilzenin pikakilpailussa torstaina. Mäkäräinen ampui yhden ohilaukauksen.

Mäkäräinen jäi kilpailun voittaneesta Dorothea Wiereristä vain 0,6 sekuntia. Kolmanneksi sijoittunut Venäjän Jekaterina Jurlova-Percht jäi voittajasta 24,4 sekunnin päähän.

Wierer johti Mäkäräistä toisen ampumapaikan jälkeen 11,4 sekunnilla. Mäkäräinen kuroi hiihto-osuudella eroa komeasti umpeen, mutta Wiererin etumatka piti kuin pitikin loppuun asti.

Mäkäräinen ampui makuupaikalla puhtaasti ja oli koko porukan kolmanneksi nopein ensimmäisen ampumapaikan jälkeen. Toisella ampumapaikalla Mäkäräinen ampui yhden ohilaukauksen.

Mari Eder sijoittui kilpailussa sijalle 59. Eder ampui makuupaikalta nollat ja oli parhaimmillaan jo kisan yhdeksäntenä. Venla Lehtonen jäi sijalle 72.