Kaisa Mäkäräinen aloitti "eläkepäivät" räväkästi talkoohommilla – jakoi samalla syvän toiveen faneille: "Tukeasi tarvitaan"

Lauantaina kunniakkaan ampumahiihtouransa päättänyt Kaisa Mäkäräinen laittoi niin sanotusti työhaalarit niskaan Kontiolahdella.

Mäkäräinen julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa lyhyen videoklipin, jossa hän on purkamassa ja kantamassa Kontiolahden ampumahiihtostadionin katsomorakenteita.

– Tänään muutama tunti talkoita Kontsalla, Mäkäräinen kirjoitti videon yhteyteen.

Lyhyt viesti jatkui, ja sillä oli syvempikin viesti ampumahiihdon faneille.

– Jos sinulla oli lippu ostettu kisoihin ja haluat nyt auttaa, tiedät mitä tehdä. Älä vaadi rahojasi takaisin. Seurani tarvitsee nyt tukeasi, Mäkäräinen viestitti.

Kontiolahden kilpailut käytiin koronaviruspandemian vuoksi tyhjien katsomoiden edessä. Kisajärjestäjä Kontiolahden Urheilijat menetti arviolta 400 000 euroa lipputuloja.

– Lipputulojen katoaminen tuntuu järjestäjän kassassa. Maksetut matkat ja majoitukset painavat turhaan paikan päälle matkustaneen yleisön kukkarossa. Kumppaneillakaan ei ole aihetta riemuun. Taloudellisesti tässä yhtälössä ei ole voittajia, Kontiolahden Urheilijat ry:n puheenjohtaja Kimmo Turunen sanoi tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat