Kaipaatko yksityisyyttä? Älä rakenna tällaista taloa!

Kaunis mutta kieltämättä tirkistelijän unelmakohde on aivan kokonaan lasista valmistettu talo, jonka jokainen yksityiskohta on valmistettu lasista. Tässä asunnossa ei siis kannata riehua!

Tämä asunto ei myöskään ole siivoojan unelma, sillä lasiset seinät, katot ja lattiat ovat varmasti melko haastavia pitää puhtaina. Arkkitehti Carlo Santambrogion suunnittelema talo on kuitenkin vasta havainnekuvatasolla, ja enemmän kauniita kuvia pääset katsomaan asiasta ensimmäisenä uutisoineen Daily Mailin sivuilta.

Santabrogion valmistamien havainnekuvien taustalla on miehen uuden, täysin lasista valmistetun Simplicity -huonekalumalliston esittely. Myös lähes kaikki talon huonekalut, esimerkiksi ruokapöytä, kirjahylly ja jopa rappuset, on valmistettu lasista.

– Hankkeen tavoitteena oli antaa läpinäkyvälle muodolle tarkka keino tuoda eloa asuintiloihin, arkkitehti kuvailee teostaan.

Mikäli kuvien talvinen maisema saa sinut hytisemään kylmyydestä, voit lohduttautua ajatuksella siitä, että 7 millimetriä paksu lasi pystytään myös lämmittämään.

Jos lasisen talon hankinta pyörii mielessä, kuvissakin olevan kolmihenkisen perheen asunnon hinnaksi tulisi noin 400 000 puntaa, eli reilu puoli miljoonaa euroa.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Kuvakaappaus Daily Mailin sivuilta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja