Mainos

Kailajärven naisystävä valittaa tuomiostaan hoviin

- Me olimme pettyneitä ja hyvin yllättyneitä siitä, että Tiina Wartti sai langettavan tuomion, toteaa Wartin asianajaja.

Wartti tuomittiin tänään Vantaan käräjäoikeudessa vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen avunannosta törkeään petokseen.

- Perusteluissa on lähdetty siitä, että oikeudessa on näytetty, että Tiina Wartti on toiminut klubissa nimellä Tiina WinClub jäsenpalvelu, kun taas meidän mukaamme tätä ei oikeudessa olla näytetty.

Käräjäoikeuden tuomiossa todetaan, että on riidatonta, että Wartti on työskennellyt klubissa laskuttaen työstään yhtiön nimissä yhteensä yli 60 000 euroa. Wartin tehtäviin ovat sisältyneet muun muassa käännökset useille eri kielille ja vieraskielisiin sähköpostiviesteihin vastaaminen sekä erilaiset toimistotehtävät.

- Sanottuun nähden on selvää, että Wartti on ollut klubin jäsenpalvelussa nimimerkki "Tiina WinClub jäsenpalvelu", todetaan oikeuden tuomiossa.

Wartti kuitenkin kiistää tämän.

- Tässä tulee nyt kyllä sellainen olo, että kun tiedetään, että iso kasa oikeudenkäyntejä odottaa tämän jutun ratkaisua, niin jos syyte Tiina Wartin kohdalta olisi hylätty, niin kuin olisi pitänyt tehdä, se olisi johtanut hankalaan tilanteeseen muiden juttujen osalta. Mutta se ei tietenkään saa olla kriteeri, jolla tuomioistuin päätöksensä motivoi. Tässä jäi sellainen vaikutelma, että Wartin tuomitsemiseen vaikuttivat ulkoprosessuaaliset seikat, jatkaa naisen asianajaja.

- Me olemme jo ilmoittaneet tyytymättömyytemme, eli asian käsittely Wartin osalta jatkuu hovioikeudessa.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.