Kaikkien aikojen kuulafinaalin kakkonen omisti MM-mitalin tärkeälle henkilölle: "Hullua, epätodellista"

Ryan Crouser hyvillä mielin MM-hopeastaan:"Olin todella iloinen tuloksestani ja suorituksestani" 1:40
Videolla Ryan Crouser kommentoi Dohan kuulantyönnön MM-hopeaa.

Yhdysvaltojen kuulantyöntäjät osoittivat tasonsa Dohan huikeassa finaalissa. Hopeamitalin napannut Ryan Crouser oli iloinen MM-hopeastakin.

Rion olympiakisoissa kultaa voittanut Crouser pukkasi MM-kisojen ennätyksen aloituskierroksella (22,36).

Ja kisa meni vain kovemmaksi. Joe Kovacs mittautti viimeisellä kierroksella tuloksen 22,91 ja nappasi kultaa. Maanmies Crouser oli kakkonen sentin huonommalla tuloksella.

– Epätodellinen kilpailu. Hullua. Oli hienoa olla osa tätä kilpailua, hän kommentoi MTV Urheilulle.

Crouserin vanhemmat olivat paikalla seuraamassa kilpailua, ja isovanhemmat seurasivat Dohan tapahtumia kotona.

– Isoisäni oli syy, miksi aloitin tämän lajin. Kun minulla on ollut ongelmia, olen tehnyt töitä hänen kanssaan, Crouser sanoi.