Kaikkien aikojen eeppisin kosinta? Mies yllätti tyttöystävänsä kahden kulttielokuvan voimin

Mies kuvasi oman elokuvan järjestääkseen tyttöystävälleen ikimuistoisen kosinnan. Katso yllä olevalta videolta, miltä elokuva kokonaisuudessaan näyttää, ja kuinka tyttöystävä reagoi filmiin. 

Tämän miehen, 25-vuotiaan Ian Cousonin kosintavideo voi saada monet aviomiehet tuntemaan häpeää omaa tärkeää hetkeä muistellessaan. Mies nimittäin kuvasi kosintaa varten oman lyhytelokuvan, joka yhdistää kaksi klassikkoa, Taru sormusten herrasta - ja Star Wars -elokuvat. 

Onko tässä kaikkien aikojen unohtumattomin kosinta? 

"Kosinta tehdään vain kerran elämässä"

Couson on elokuvatuottaja ja freelancer, joka pyysi ystäviään apuun järjestääkseen tyttöystävälleen Lizzy Holtonille ikimuistoisen kosinnan.

Hän pyysi ystäviään ja perheenjäseniään näyttelemään kanssaan legendaarisia kohtauksia kyseisistä elokuvista. Esimerkiksi eräässä kohtauksessa hän esittää Star Wars -elokuvasta tuttua valomiekkataistelukohtausta yhdessä appensa kanssa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Olemme molemmat siinä iässä, jossa ystävämme alkavat mennä kihloihin. Kosinta tehdään vain kerran elämässä, joten miksi en tekisi sitä kunnolla. Minulle oli erittäin tärkeää, että pystyin antamaan hänelle tunteen siitä, että hän on minulle tärkein ihminen maailmassa.

Couson halusi myös, että kosinnassa on mukana jotain, mikä kuvastaa heidän elämäänsä. Juuri tästä syystä kosinnan teemaksi valikoituivat pariskunnan suosikkielokuvat. 

Elokuvat tärkeitä pariskunnan elämässä

Star Wars on pariskunnalle tärkeä elokuva siitä syystä, että he katsoivat näitä elokuvia ensitreffeillään. Elokuvat ovat tästä lähtien kulkeneet mukana pariskunnan elämässä.

– Olemme molemmat myös suuria Taru sormusten herrasta -faneja, joten kosinnan teema oli nopeasti selvillä, Couson lisää.

Voima oli ehdottomasti Ianin kanssa, sillä tyttöystävä vastasi kyllä välittömästi nähtyään tämän upean videon. Vaikka tyttöystävä saattoikin odottaa kosintaa, hän ei taatusti uskonut sen tapahtuvan tällä tavalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Couson kertoo, että kosinnan suunnittelu aiheutti hänelle suurta stressiä, mutta on iloinen, että suoritti kosinnan kyseisellä tavalla. Videon tekeminen kesti kaiken kaikkiaan neljä kuukautta ja tuli maksamaan lähes 400 euroa.

Yksityinen elokuvanäytös niityllä

Kosintaa ja elokuvan näyttämistä varten Couson oli pystyttänyt valkokankaan keskelle niittyä, johon pyysi tyttöystäväänsä saapumaan. 

Tyttöystävän reaktio on hauskaa katseltavaa, sillä hän yllättyy todenteolla nähtyään miehensä ja ystävänsä elokuvien kuuluisissa kohtauksissa. 

Elokuva alkaa avaruusalukselta ja siirtyy nopeasti valomiekoin varusteltuun taistelukohtaukseen, jossa nähdään muun muassa Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttu Klonkku. Monen taistelun jälkeen Couson saa viimein sormuksen haltuun. Elokuva loppuu tähän, mutta samaan aikaan Couson saapuu tyttöystävänsä luo niitylle ja polvistuu tämän eteen. 

Lähde: Barcroft

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja