Kahden lapsen äiti ja huippumalli Suvi Riggs palasi muotilavoille: "Tuntui sopivalta palata kuvioihin"

Suomalainen huippumalli Suvi Riggs on palannut muodin pariin.

VIDEOLLA: Suvi Koposen Mallikoulu-ohjelman kohokohdat!

Suomen menestynein huippumalli Suvi Riggs os. Koponen on viettänyt viime vuodet perhe-elämää pienten lastensa kanssa Yhdysvalloissa.

Nyt kaunotar julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kertoo palanneensa takaisin catwalkille huippusuunnittelija Donatella Versacen johdosta.

– Versace on ollut iso osa uraani alusta alkaen, joten tuntui sopivalta palata kuvioihin heidän kanssaan, kahden lapsen jälkeen, Riggs kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Riggs on työskennellyt urallaan maailman tunnetuimmille brändeille, kuten Pradalle, Diorille, Calvin Kleinille, Louis Vuittonille ja lukemattomille muille. Hänen kasvonsa ovat koristaneet suurimpien muotilehtien, kuten Voguen ja Ellen, kansia.

Huippumalli ja hänen puolisonsa Tyler Riggs menivät naimisiin vuonna 2012. Kahdesta mallista kasvoi perhe joulukuussa 2016, kun Koponen synnytti perheen esikoisen, Juniperin.

Tyttö sai keväällä 2018 pikkusiskon, kun Riggs synnytti Raelyniksi nimetyn tytön.

– Vartalon muuttuminen ei ole ollut hankala asia seurata, pikemminkin mielenkiintoinen. Naiset ovat aikamoisia! On mahtavaa, kuinka voi ensin kasvattaa vauvan sisällään ja sitten vielä ruokkia hänet vartalollaan, Riggs hehkutti aiemmin MTV Uutisten haastattelussa.

 

Lue myös:

    Uusimmat